Mit csináljak az édesanyámmal? Mit mondjak neki?
Tehát, nem tagadom, hogy megtörtént ma, hogy nem oda mentem ahova elengedtek. Egy másik városba mentem, hogy találkozzak egy fiú barátommal akibe bevallom szerelmes vagyok csak az a baj, hogy 14/!F vagyok. Anyukám eközben megtalálta a naplómat és el is olvasta azt. Én mindent tagadtam, de természetesen nem hit nekem mert van egy csomó rossz akaró osztálytársam aki azt mondta, neki, hogy én meleg vagyok (ami igaznak látszik, de én ezt nem mondtam senkinek) és most teljesen összevesztünk. Én beadtam, hogy tökre fel vagyok háborodva, hogy ilyennel vádolt meg engem és nem vagyok vele többet hajlandó beszélni, csalódtam benne, nem bízok meg benne. Erre meg azt mondta, (egy mondatát idézném) "miattad fogok az idegosztályra menni a kórházba". Erre pedig én, hogy nagyon sajnálom, hogy ennyire ütköznek az elveink, de én ezen nem tudok változtatni. Ezután elkezdett velem, mintha misem történt volna beszélgetni a homosexualitásról, pedofíliárol. Arról nem tud, hogy az említett fiúval törént is ilyen dolog.
Tudom, nagyon fiatal vagyok ehhez, meg nem is lehetek még biztos benne, hogy meleg vagyok, de én mégis mindent önszántamból tettem.
Mégis mivel nyugtathatnám meg őt? Mit mondhatnék neki? Ha elmondom a teljes igazságot, akkor veszélybe kerülne a srác és még én se tudnék otthon nyugton lenni, anyu elég konzervatív. De ha meg nem mondom, meg akkor anyu mehet tönkre? Tudom, nem érdemlem meg, de kérlek segítsetek!
14/f
nagyon homár szagú ez a történet...
anyud kétségbeesetten próbál téged visszaterelni a heteroszexualitás irányába, mert számára is szégyen, hogy meleg gyereket nevelt, minden barátnője, szomszédai is ki fogják röhögni, és vele példálóznak, hogy ő a gyereknevelés szégyene...
egy ilyen sztori után neked teljesen befellegzett, munkát sem fogsz kapni, vagy azonnal kirúgnak, ha kiderül hogy meleg vagy
semmi szégyellnivaló nincs azon, ha meleg vagy...a pedofíliának a homoszexualitáshoz semmi köze...anyád meg szégyellhetné magát, hogy érzelmileg zsarol és a naplódat olvassa...
32 N ;)
Szerintem sincs ebben semmi szégyellnivaló!És emiatt nem fognak majd kirugni a munkahelyedről sem,meg semmi hasonló veszély nem fenyeget!!Anyuddal kapcsolatban egyetértek a 2.válaszolóval!!Ez genetika...te nem tehetsz róla!
24/L
18, de ő ezt nem tudja.
De tényleg kénytelen leszek elmondani neki az egész szitut? Nagyon félek a véleményétől, nem érezném már otthon magam. Nem mondhatnék valami fedősztorit? Annyira félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!