Mi a véleményed a Krisztofer névről?
Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 10:56
12/23 anonim válasza:
Nem adnám a gyerekemnek. :) Ha engem hívnának így, megváltoztatnám. Kivételt képez ez alól, ha valaki nem magyar és Christopher-nek hívják. :) az tetszik pl. A könyvekben.
13/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :) az a lényeg hogy nektek tetszen
14/23 acelsziv válasza:
cigánynak ideális a sok Szamanta, Izaura meg MarlonBrando mellé
15/23 anonim válasza:
Itthon nálunk cigányos ez a név. Szóval nem tetszik, nem adnám, mert nem ide való.
Külföldön, hozzávaló vezetéknévvel szép hangzású.
16/23 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez, nekem sem tetszik a Krisztofer. A külföldi Christopher se, ha már itt tartunk, de Chris-ként oké.
17/23 anonim válasza:
Nem értem, eleve azt hogy miért kell kikérni mások véleményét egy névről. Nem az a fontos hogy neked/nektek tetszen? sose kérném ki se idegenek,se rokonság véleményét h milyen nevet adjak a gyerekemnek.
Az a lényeg h nekem/nekünk tetszen a többi le van sz@rva
18/23 Metionin válasza:
Mifelénk egy időben divatos volt a cigányok között a Kevinnel együtt. De ettől függetlenül sem tetszik.
19/23 anonim válasza:
Ha a vezetékneved Rézműves, vagy Kolompár, esetleg Rafael, akkor tuti.
20/23 anonim válasza:
Nekem erőltetett itt Magyarországon.
Kristóf az tetszik, mint magyar megfelelője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!