Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukamat most vitte el a...

Anyukamat most vitte el a mento es a parom a nappaliba bulizik. Miert kell hogy ez tortenjen?

Figyelt kérdés
Anyukam rosszul lett az elobb ugyhogy elvitte a mento. Hugom bement vele a korhazba en meg itt probalom vissza altatni a ket kislanyomat a parom meg vedel es bulizik a nappaliba a hugaval,batjaval es annak a vihogos ribizlijevel. Annyira ver a sors engem annyira feltem anyukamat is es egyedul erzem magamat. Miert kell ennek tortennie? Szet vagyok hulva es igen itt a gyakorin sirok mert nincs kinek :(

2018. júl. 29. 03:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
97%

"nekem se lenne kedvem gyakorizni, ha anyukámat épp a mentő viszi el"

Mikor Anyumat mentő vitte kórházba, folyton itt voltam, mindenről itt kérdezősködtem, tanácstalan voltam.

2018. júl. 29. 14:22
 22/24 anonim ***** válasza:
73%

Lehet a párod örömében bulizott...

De Ti mind egy fedél alatt éltek?

Úgy értem a Hugi, Édesanyád, Te és a gyerekeid és a léhűtő párod?

Mert akkor én már nem is csodálkozok, hogy rosszul lett szegény asszony.

2018. júl. 29. 14:33
 23/24 A kérdező kommentje:
Anyukam jobban van hala isten. A draga parom meg dolgozik es egyaltalan nem erzem ugy hogy ezek utan lenne neki mondani valom. Nem hiszem hogy megeri ezek utan!
2018. júl. 29. 17:37
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jottel ossze egy ilyen alpari poccsel?? Es minek szultel neki??
2018. júl. 29. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!