Anyukamat most vitte el a mento es a parom a nappaliba bulizik. Miert kell hogy ez tortenjen?
Nem minden pasi ilyen szerencsére.
Anyukád hogy van, kedves kérdező? A pároddal próbáltál beszélni?
Gratulálok annak aki lehúzott, majd egyszer a ti kedves pártokból is kipattan az értelem. Jaaaaa a tiétekből sose fog. Na majd .
Kérdező anyukád hogy van?
Az én anyukámat is elvitte tavaly a mentő. Mondjuk én nem gyakoriztam utána, hanem a kisfiunkat rábíztuk anyósomékra és mentünk be utána a kórházba.
Már nem haragudj, tény, hogy az állítólagos férjed egy érzéketlen disznó, de nekem se lenne kedvem gyakorizni, ha anyukámat épp a mentő viszi el.
Ez a kérdés egyébként egy kamu! Senki ne vegye be!
Nem férfi vagy nő függő dolog ez hanem alapvető empátia.
Pár hónapja volt egy randink szervezve párommal. Hazaértem munkába, elémjött kocsival és indultunk volna a lefoglalt étterembe. Én lelkes voltam de két kanyar után láttam, hogy valami baja van. Milor rákérdeztem elmondta, hogy nagypapája rossz állapotban van, nemrég látogatta és eléggé megviselte a dolog. Az első dolgom volt lefújni a randit. Láttam, hogy akkor és ott nem tudta ott lenni és megjátszani magát, ezért inkább hazamentünk és összebújtunk kicsit ha már mást nem is tehettünk.
Ha a párod tud a dologról elég érzéketlen ez a magatartás tőle. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!