Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukamat most vitte el a...

Anyukamat most vitte el a mento es a parom a nappaliba bulizik. Miert kell hogy ez tortenjen?

Figyelt kérdés
Anyukam rosszul lett az elobb ugyhogy elvitte a mento. Hugom bement vele a korhazba en meg itt probalom vissza altatni a ket kislanyomat a parom meg vedel es bulizik a nappaliba a hugaval,batjaval es annak a vihogos ribizlijevel. Annyira ver a sors engem annyira feltem anyukamat is es egyedul erzem magamat. Miert kell ennek tortennie? Szet vagyok hulva es igen itt a gyakorin sirok mert nincs kinek :(

2018. júl. 29. 03:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
A párod egy p@cs. De te miért nem állsz a sarkadra?? Bemész a nappaliba és közlöd hogy a bulinak vége, vendégek haza, apuci megy gyereket altatni mert te elmész anyukádhoz a kórházba. Másnap meg szépen elbeszélgetsz a pároddal a viselkedéséről.
2018. júl. 29. 08:35
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
Igyjártál... te választottad ;)
2018. júl. 29. 09:00
 13/24 anonim ***** válasza:
74%

Nem minden pasi ilyen szerencsére.

Anyukád hogy van, kedves kérdező? A pároddal próbáltál beszélni?

2018. júl. 29. 09:45
 14/24 Micur34 ***** válasza:
11%

Gratulálok annak aki lehúzott, majd egyszer a ti kedves pártokból is kipattan az értelem. Jaaaaa a tiétekből sose fog. Na majd .

Kérdező anyukád hogy van?

2018. júl. 29. 10:12
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

Az én anyukámat is elvitte tavaly a mentő. Mondjuk én nem gyakoriztam utána, hanem a kisfiunkat rábíztuk anyósomékra és mentünk be utána a kórházba.

Már nem haragudj, tény, hogy az állítólagos férjed egy érzéketlen disznó, de nekem se lenne kedvem gyakorizni, ha anyukámat épp a mentő viszi el.

Ez a kérdés egyébként egy kamu! Senki ne vegye be!

2018. júl. 29. 10:49
 16/24 anonim ***** válasza:
14%
Sztem ez feminista toborzókérdés, ilyen tufa pali sztem nincs. Egyedül gondozom már 4 éve a daganatos beteg feleségem, szóval ez szerintem helyes választás kérdése.
2018. júl. 29. 11:36
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Hát remélem még mindig sírsz, sírjál csak, mert úgye nem láttad már évekkel ezelőtt, hogy kivel butorozol össze, ő volt a menő, agresszív, bulis, nagy ..szú csávó, egyed meg amit főztél.
2018. júl. 29. 12:07
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hajnali háromkor buliznak, amikor alszanak a gyerekek? Hát érdemes elgondolkodni a kapcsolaton.
2018. júl. 29. 12:08
 19/24 anonim ***** válasza:
16%
Aha..és te altatás közben gyakorizol? Ezek szerint te se figyelsz jobban a gyerekeidre mint a férjed.
2018. júl. 29. 12:35
 20/24 anonim ***** válasza:
97%

Nem férfi vagy nő függő dolog ez hanem alapvető empátia.

Pár hónapja volt egy randink szervezve párommal. Hazaértem munkába, elémjött kocsival és indultunk volna a lefoglalt étterembe. Én lelkes voltam de két kanyar után láttam, hogy valami baja van. Milor rákérdeztem elmondta, hogy nagypapája rossz állapotban van, nemrég látogatta és eléggé megviselte a dolog. Az első dolgom volt lefújni a randit. Láttam, hogy akkor és ott nem tudta ott lenni és megjátszani magát, ezért inkább hazamentünk és összebújtunk kicsit ha már mást nem is tehettünk.

Ha a párod tud a dologról elég érzéketlen ez a magatartás tőle. :S

2018. júl. 29. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!