Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell folyton bántania?...

Miért kell folyton bántania? Miért szól bele, nem tudja elfogadni hogy boldog vagyok? Miért csinálja ezt az apám? Veletek is volt már hasonló lányok?

Figyelt kérdés

lassan 18. éves lány vagyok a barátom 20. És mi ketten 8hónapja járunk, elég komoly a kapcsolatunk, bár nincs egymásnál alvás meg semmi ilyesmi, de jól megvagyunk, ismerik az én szüleim és engem is ismernek az ővéi.

Apám folyamatosan ócsárolja, hetente már többször is "beszélget" velem erről. Ami nem is beszélgetés hanem már szinte agymosás, azt akarja elérni hogy kiszeressek a barátomból, vagy én nemtudom...nemértem.

Oké, nem lángész a pasim, ez tény! De azért tud egyet s mást, és én egyszerűen szeretem Őt, jól érzem magam vele, boldog vagyok mellette, bármit megadna nekem, törödik velem, lesi minden óhajomat, szeret engem.

Van egy szakmája, most érettségit akar szerezni, oké 11.be megvágták, évet ismételt, most meg meghúzták angolból.

Apám folyton ezeket mondja nekem, tegnap is elkapott:" Édes lányom, ez a fiú nagyon buta, te sokkal okosabb vagy nála, nincsen tehetsége semmihez, a báytád is mondta hogy látta a régi szobádba a verseit és tele van hibákkal... céltalan, vesztes... nem ért semmihez. szégyen. Azért felnyílhatna a szemed, hogy milyen fiú mellett is vagy te. És te vele akarsz lenni? Ha eljön az ideje vele akarnál összeköltözni? Ez gáz. Persze én nem szólok bele."

Nem szól bele, de minden 2. nap ezt végighallgatom. Annyira rosszul esik hogy cseszegeti. Azért túlzás amiket mondd, nem is ismeri eléggé, előtte mindig képmutató. És engem bánt hogy folyton szapulja.

És egyre durvábbakat mondd rá.

Én jól érzem magam vele, szeretem Őt.

Vagy apám akar nekem pasit választani, esetleg majd eldönti hogy egy ügyvád, vagy multi milliomos észlény legyen mellettem? Vagy valami extra okos üzletember, akinek van legalább 3 Ferrarija??

2010. jún. 19. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,én ezt csak példának hoztam fel,nem azt mondtam,hogy kocsmás!Nem megbántani akartalak,csak arra szeretnék rávilágítani,hogy apukád nem ellened beszél,hanem érted,mert félt!Természetesen nem az iskolai papíroktól függ,hogy valaki mennyire jólelkű,vagy rendes ember,de valamiből élni kell,és ha elmúlik a szerelem,akkor nem mindegy,hogy ki van melletted.Tudod,a szererem múlandó,és nem mindegy,ki mellett élsz le egy életet.Ez csak egy tanács,és nem bántás.
2010. jún. 19. 16:00
 12/12 anonim válasza:
Ugyanez velem!
2012. jan. 21. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!