Hogyan lehetne csökkenteni a szülők korlátozásain?

Én a helyedben megbeszélném a haverommal, hagynék egy levelet, hogy nincs baj, telefonon elérhetnek, de azt is csak azért, hogy ne hívjanak ok nélkül rendőrt, majd lelépnék a nyár maradèk részére.
Hah, mert mit fognak csinálni? Nem fognak így semkit kihívni, de lesz morci, mikor hazaténferegsz.
Én anyum is ilyen korlátozó vol, utána elszöktem, jól beb*sztam, dohányoztam. Utàna nem kellett minden lépésemhez engedély, csak tudattam vele, hogy már nem vagyok mami pici lánya, egyedül isegy minden.

2es, és egyedül el is tudtad magad tartani meg albérletet fizetni? Hisz azt írtad hogy egyedül is ment minden. Akkor gondolom nem a mamahotelben éltél, és nem a papabank szponzorálta a nagy és felnőtt kislányt. Ugye? Ha már ilyen felnőtt voltál hogy leléptél.
Kérdező: Én semmi esetre sem lépnék le szó nélkül, mert jó eséllyel nem lenne hova visszamenned. Inkább ülj le velük megbeszélni, Hogy had menj le egy hétre a Balatonra, persze úgy, hogy mindent te fizetsz, és utána te is másként állsz majd az otthoni dolgokhoz.

Kettes tanácsát ne fogadd meg!
Ha az én gyerekem szökne el, mert..., akkor 18 évesen mehetne, amerre akar, ha már "olyan nagyfiú".
Az szmétség a szüleidtől, hogy nem szólnak semmit, de nem lehet hogy nem veled van bajuk, hanem munkahely, esetleg EGYMÁSSAL, csak ők nem beszélik meg és inkább rajtad vezetik le?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!