Inkább menjen nyáron is óvodába a gyerek?
14
Nincs olyan, hogy nincs óvoda.
A jegyző igény esetén KÖTELES óvodai felügyeletet bitosítani.
Igény=írásos megkeresés.
A kétéves unokaöcsém játszótérre indulás előtt nem akart felöltözni, ezért amikor az apja ráadta a kabátot és a cipőt, azt mondta, hogy "Nekem másik apa kell." Most képzeld el, mi lett volna, ha apa vérig sértődik és azzal kezdi fenyegetni a gyereket, hogy lepasszolja a szomszéd alkesz bácsinak, lakjon nála.
Olyan is előfordult, hogy a gyerek nem akarta beengedni a nagymamát az ajtón, mert a szomszéd gyereket várta, hogy játsszanak. A nagymama csak nevetett a szituáción. Jól is nézett volna ki, ha sértődötten sarkon fordul és hazamegy, majd bosszúból egy hónapig nem látogatja az unokáját.
Nem kell egy kisgyerektől ennyire szívre venni az ilyen viselkedést vagy megjegyzést, ő nem tudja még úgy kifejezni magát, hogy azt egy másik felnőttől várnánk el.
"probalj meg tobb szabit kivenni meg a nyar httalevo idejere, ha nem megy bocs, az "aljas" otletert, de jelent beteget menj hazidokihoz, talalj ki valami hiheto betegseget vagy egyszeruen mondd meg idegileg kikeszultel faj a fejed folyamatosan es pihenned kell tok mindegy"
Igen, augusztusban, amikor mindenki nyaralni megy és sakkozni kell a melóhelyen, hogy legyen bent ember és senkit ne kelljen visszarángatni a befizetett nyaralásáról. Aztán jöhetnek a "miért nem vesznek fel kisgyerekes nőket dolgozni" kérdések.
4 évesen a lányom anyumékhoz akart költözni.
Mert ott van kutya.
Én meg olyan allergiás vagyok a kutyára, hogy a gyerek szőrös cuccait előmostam az udvaron, mert ha nem tettem, befulladtam.
Most a kicsi akar odaköltözni(3 éves) mert a húgom(18) cipeli őket mindenhová, ha ott vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!