Az összeköltözéssel kapcsolatban szeretnék kis segítséget kérni?!
Leérettségiztem,hawaii van,egyenlőre.remélem felvesznek oda,ahova jelentkeztem.úgy tervezzük a párommal,hogy hozzá költözök pestre,együtt fogunk lakni,suli is közel van és együtt is vagyunk.kicsit viszont izgulok,félek:)mesélnétek,milyen volt 19év körül az összeköltözés?4és fél éve vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást:).szerintetek is elég idő ez,hogy közös lakásban lakjunk?érdekel minden:hogy jöttök ki a pénzből,nálatok ki hogy keres,mi a menü pl 1 hétre,amit olcsón ki lehet hozni,hogy működik a kapcsolat az összeköltözés óta...
köszi mindenkinek:)
21:32-es!
Szerencsés vagy, hogy ilyen jól kijöttök a pároddal anyagilag. Ne vedd tolakodásnak, megkérdezhetem mi a foglalkozása a kedvesednek?
Kedves Kérdező!
Ha úgy érzed helyt tudsz állni háziasszonyként is, és most ne ilyedj meg mert ha még nem is annyira de bele lehet jönni, akkor nyugodtan költözzetek össze.
Rég óta együtt vagytok már, próbáljátok ki az együtt élést.
Sok sikert!
21.32-es vagyok.
Párom rendszergazda, de nem ilyen sulis hülyeség :) hanem komoly cégnél dolgozik, szerverekre felügyel, meg ilyesmi. Voltak olyan hónapok most tavasszal, hogy csak 80 ezret hozott haza, mert a cégre ráb*szott a bank 20 milliót, és nem tudott a főnöke több pénzt adni, de abból is meg tudtunk élni, és akkor sem esett neki rosszul, hogy itt vagyok, és szívesen vett bármit is, mert szeret. És ha valakit szeretek akkor nem érdekel, hogy mennyi pénzem van, nem fogom elzavarni csak ezért. Úgyhogy ha akarod, mindent meg lehet oldani okosan. :) Nekem ez a véleményem.
Ja, és nem fog kidobni, mert már eljegyzett, és jövő nyáron fogunk összeházasodni. Nem szeretem ezt, amikor ilyeneket írnak, hogy "na majd amikor kidob" ...
Kérdező! Még egyszer sok sikert, és kitartást kívánok nektek! :)
21.41-estől kérdezném,vagy bárki aki tudja! :)
Mi az a "bongyiztam" !?
mi lassan 2 éve élünk együtt a Párommal..tökéletes a kapcsolat..minden csak a kompromisszum-készségen múlik..:)
ha nem illetek össze, legalább kiderül hamar és nem vesztegetitek egymás idejét ... tovább tudsz lépni, és keresni olyasvalakit, aki igazán hozzád illik..
a kaja elég húzósra jön ki nálunk, mert sok a nasi+ vizsgaidőszak menü (nestea, cigi, energiaital, csoki)+rendes étel..kb fejenként 1500-re jön ki fejenként egy napra nálunk ..ennyi a min. fejkvóta..:) de a kaján lehet a legjobban spórolni, csak mi szeretjük hasunkat és nem akarunk.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!