Szerintetek érthető hogy undorodok és utálom a szüleimet? 18/L
Apám alkoholista mindent pénzt eliszik. Minden nap részeg. Utálom minkettőt.
Most már nagyobb vagyok ugye megtudok főzni tudok takarítani meg minden de régen .....sosem főz anya. Lehordanak minket minden zabi gyereknek.
Ha éhesek vagyunk mi vafyunk a hibásak amiért enni kell nekünk adni.
Hetekig kell könyörögni ha elfogy wc papír, sampon, hogy vegyen anya.
Régen sokszor járt nálunk a gyámügy oly rossz családi körülmények voltak és ha elmondtam volna a dolgokat intézetbe kerültünk volna de ha beszéltem volna és megsem vittek volna el minket még rosszabb lett volna.
Alig várják hogy férjem legyen meg gyerekem.
14 évesen rám nézetr az apám és azt mondta milyen jó lenne ha itt szaladgálna a kisunokája.
És 14 éves voltam.
Nem csavargok, nekik az ellentétük vagyok és itt a faluba minden velem egyidősnek gyereke van. Anya állandóan úgy tesz nekem hogy "neked így hogy lesz urad ha sehová se jársz" meg stb.....
Most már nagyobb vagyok , de régen brutális helyzetek voltak.
Szerintetek érthető hogy undorodok toluk?
A szülő a saját kényelme miatt fizeti az internetet. Az ilyen anyukák mindig a neten lógnak, facebook stb. A gyerek meg megkapja a régi telefont, mert az új Iphone mégiscsak fontosabb, mint a wc papír....hidd el, ismerek ilyeneket.
Szegény kérdező, jogosak az érzelmeid, ki kell dolgoznod terveket, hogyan függetlenedj tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!