Segítséget, tanácsot várnék, komoly emberektől?
18 éves vagyok, rossz családi helyzet miatt a szüleim kiraktak otthonról, nincs hová mennem, jelenleg a kutyámmal lakok egy kocsiban hetek óta, és nem találok olyan munkát és lakhelyet, ahova így el tudnék helyezkedni. Kisebb munkáim vannak, kerteknél, de nem keresek vele többet havi 80-9pezer forintnál.
Mit tanácsoltok? Szívesen meghallgatok munkalehetőséget. Lakhelyről elképzelésem egy kis 1 szobás lakás, sváb udvarban amihez egy pici kertdarab is tartozik, és anyagilag elérhető. A baj, hogy szeptemberben kezdek a Műszaki Egyetemen, addig rendeződnöm kéne.
11. vagyok:
és az irodai melóban sem kell végtelenségig lenni. Ott eltöltesz mondjuk 4-5 hónapoz, közben meg keresel munkát más helyen, aztán ha találsz jót, felmondasz. Addig meg keresel annyit, ami mondjuk albérletnek jó vésztartaléknak.
Viszont arra készülj fel, hogy a legtöbb albérletbe nem lehet állatot vinni.
Köszi srácok és fújjogók
Privátban kaptam melót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!