Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagycsaládosok zűrösebbek?

A nagycsaládosok zűrösebbek?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy környezetemben a három, vagy több gyermeket bevallaló családok sokkal zurosebbek. Most így hirtelen atfutva nincs is olyan ismerősöm, akinek kettőnél több gyermeke lenne, és ne lennének elváltak. Szegényebbnek tűnik az eletviteluk, és a gyermekek is gyengébb kepessegunek tűnnek ilyen családokban, persze csak átlagosan, és az én ismeregtsegi körömben. Bár lehet hogy ezeknek csak a valasok az okai. Ti hogy látjátok?
2018. júl. 10. 01:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
36%

Egyedül egy darab négy gyerekes családot ismerek, aki "normális", nincsenek különösebb zűrök.

A többi, ahol legalább három gyerek van, ott minimum elváltak, vagy bigott hitgyülisek, ezen kívül mindnél van valami komolyabb zűr. De ezt csak én látom így, az én környezetemben.

2018. júl. 10. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!