Hogyan mondjuk meg nekik, hogy nem kérünk a gyerekükből?
Anyad ahogy szenvedteti a gyerekeit, teged ezelott es hugodat ugy ezt most visszakakapja csak maskepp..
A hugod nem lenne rossz ha kitombolhatna magat! Nem csoda hogy igy viselkedik!
Anyad megerdemli. Nem hogy buta de tenyleg bolond is!
Te 18 éves vagy????
Ne már.
Érdekes család lehettek.
Apa diszkoba.
Anya sír 2 kislány miatt.
Kislány azt csinál amit akar.
Te meg 18 évesen nem tudsz hatni 2 kislányra!
Mi van????? Ne haragudj de gázak vtok mindannyian!
Anyád egy ilyen semmi helyzetet nem tud megoldani!
Apád diszkozik,és szarik a családja életébe!
Te meg 18 évesen nem bírsz el 2 kislánnyal!
A génhiba öröklödik ezek szerint...
Jó nagy gyökér család ez. Érzéketlen apa, életképtelen anyuka, neveletlen kislány, meg egy 18 éves nagylány, aki képtelen a saját véleményének hangot adni.
Megmondod a tuskó apádnak, hogy te nem fogsz vigyázni más kölykére, és ha ott meri hagyni, amint elhagyta a lakást, te kirakod onnan a kiscsajt, lesz ami lesz. Ezt a haverjának mondd el. Ennyi lenne a megoldás. Nem tudom, hogy lehettek ennyire életképtelenek.
"Anya sajnos kicsit dilis, ez tény."
Még, hogy kicsit??!
Nem lesz túl népszerű a válaszom....
Hali, ez nagyon nem jó, hogy nem engedik ki sehova, mert így (NEM SÉRTÉSNEK ÍROM!!!) életképtelen lesz a gyerek, és nem fog tudni megállni a saját lábán. Nem lesz semmi baja ha kimegy a kertbe egyedül játszani. Gondolom falun laktok, vagy legalábbis külvárosban, a kertből kiindulva. Ha ez megnyugtat(ja anyukádat) én 12 évesen már egyedül utaztam keresztül-kasul Budapesten, a suli-otthon távolság miatt, és semmi bajom nem lett, nem vitt el soha a zsákos bácsi, igaz, volt egy-két rázósabb húzásom és kisebb kalandom, de mindig kievickéltem a szorult helyzetekből.
1. Próbáld meg, hogyha legközelebb áthozzák a kislányt, közlöd, hogy kéred a 3000 ft/óradíjad, a bébiszitterkedésért.
2. Ha erre kiröhögnöknek, akkor AZONNAL lépj le a boltba, vagy akárhova, a lényeg, hogy MÉG FELÜGYELETTEL hagyd ott a lányokat. Utálni fogna ezért, de beválik.
3. Ha az előző kettő nem működik, akkor szeparáld el a két gyereket. Bár külön-külön nehezebb felügyelni, de kisebb kárt is okoznak.
4. Hívd fel a másik gyerek anyját, hogy itt van a lánya, és ha nem jön érte, akkor a kislány(t):
a, nem fogod megetetni (elvégre nem a ti hűtőtökön kell éljen)
b, kirakod a kertbe (legalább ott nem tör össze semmit)
c, Ha összetör valamit az anyának KI KELL FIZETNI
Elég kegyetlen módszerek, de hidd el, ha ezek után sem marad abba az átjövetel, akkor szerintem nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!