Van valakinek külföldi barátja, férje? Ha van hogyan ismerkedtetek meg? Hol? Mikor? Kor?
Én amerikai születésű svéd vagyok, a párommal Angliában ismerkedtem meg az egyetemen 5 éve. Utána hazaköltözött Magyarországra, én meg vele jöttem, így 3 éve itt élünk.
Én 26/L, ő 21/F.
18.13 vagyok (ha jol emlekszem).
18:20: mindig mashol elunk, ahova epp koltoznunk kell, mert a ferjem katona. Most epp keleti parton elunk, de koltozunk tovabb hamarosan. Texasba nagyon szivesen mennenk lakni. A deli allamok a szivem csucskei. :)
Elnezest, hogy kerdezek, de utolso, hogy jart a baratod 16 evesen egyetemre? Tudom, hogy Angliaban elobb kezdenek, de o mehetett magyar kozepsuli befejezese elott? Es nem bantad, hogy annyival fiatalabb? Nem bantanak ezert? (nem bantani akarlak, csak ugy erdekel, hogy ilyenert Magyarorszagon nem neznek ki?) Marmint azert, hogy fiatalkoruval jottel ossze? A szulok elfogadtak? Mert Magyarorszagon ezt sok szulo nem nezne jo szemmel. Elegge eloiteletesek ilyen dolgokkal.
Mi Irorszagban ismerkedtunk meg, 3 eve koltoztem ide, par honap mulva megismerkedtunk egy szorakozohelyen (o helyi), 4 honapos a kisbabank. Sokszor nem konnyu a kulturalis kulonbsegek miatt, de egy pszichologus ismerosom szerint a vegyes hazassagok/kapcsolatok melyebbek es tartosabbak, mert a paroknak tobb erofeszitest kell beleolniuk a kapcsolatba az elso naptol kezdve. Nalunk ez nagyon igaz.
27/N es 37/F
20:01 vagyok.
Ő Magyarország egyik legokosabb embere, 12 évesen már leérettségizett, 13 évesen kezdte az egyetemet. Mivel nem csak sokkal okosabb a kortársainál, hanem sokkal érettebb is, így mindig is a nála idősebb emberek között mozgott. Így gondolom előre gondolták a szülei, hogy idősebb barátnője lesz, ezért nem volt semmi probléma, teljesen elfogadták a kapcsolatunkat.
Akkor kiveteles tehetseg lehet a parod utolso elotti. Biztos, hogy ilyen szintu tudassal erettseg is parosul. Gratulalok!
12:14: mert nem hasznal olyan szavakat, mint te. :) Sokkal jobban megbecsul, mint barki Magyarorszagon...erdekes modon neki szamit, hogy legyen valaki kepzett, becsuli, hogy kajat teszek ele, takaritok, mindent elintezek, Magyarorszagon meg sok ferfit (nem mindet szerencsere) csak az erdekel, hogy legyen tokeletes kinezeted, aztan nem csoda, hogyha a no mar 35 koruli korba lep, elvalnak, mert jon az uj, fiatalabb csaj. Egy hazassagnak nem errol kellene szolnia. Itt sokkal kevesebbet foglalkoznak az emberek a kulsovel, nem szolnak meg, ha nincs 20 ezer Ft-os csizmad (amit egyebkent hitelbol vesznek a legtobben Mo-n, csak ezt a vilagert nem mondanak ki, mert a latszatot fenn kell tartani). Meg hat megiscsak jobb olyan helyen elni, ahol van munka, lehet utazni, valtozatos tajak, lehetosegek, de ha a fo okot kerdezed a szerelem mellett, az nekem a nyelv volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!