Munka miatt megváltozott mit tegyek?
A fèrjem új munkát kapot sima okj tanfolyama van. Szakmunkáskènt dolgozott már vagy 15 ève most .HR es lett. Igazából annyi a dolga hogy kocsikázik ès előlegeket osztogat,munkaszerzodeseket vissz a munkavállalóknak. Ès keres munkavállalókat. Szóval a lenyeg: ŕègem befejezte a munkát ès utánna ennyi. Ezzel mèg este 9 kor is foglalkozik messenger üzenetekre is válaszol.Egesz este 20:00 ig felveszi a telefont is.(sokszor csak a munkatársa Hivj a,hogy kibeszéljék az irodában dolgozokat,Hogy milyen rosszul csinaljak a munkajukat) volt hogy elindultunk kirándulni és hívta a főnöke hogy el kell vinni a sparba erre ő ott hagyott ès elment.
Oke ezt mèg nagyjából megèrtem.
De mióta itt dolgozik megváltozott. Lekezelő velem,már nem is èrdekli a kapcsolatunk. Nem csinál semmit szó szerint. Csak veszekszünk. Ígérget,hazudozik.
Ha felemelem a hangom mert megbánt akkor bolondnak hív.
Szex sincs. Egyszerűen mi lett vele nem tudom. Nem rég már sírtam és úgy kérdeztem hogy miért csinálja ezt velem? Erre az volt a válasz hogy èn túl sokat akarok és én vagyok a hibás.
Èn akarok sokat? Csak azt akarom hogy pl:17:00 után már ne telefonálgasson
És törődjön velem is. Ez sok?
Szerinted meg pont a kérdező szereti előző? és ilyen patkányságot javasolsz neki??? Ultragáz. És az is, hogy nyilván a te saját nyomorult életedből vett sémákat írod neki-
holott minden helyzet más és más.
Igen, szerintem a kérdező szereti mert akkor nem foglalkozna vele.
Az is igaz, hogy a nyomorult életemből veszem a példát, de ha látnád, szinte ugyanolyan mindkettönk élete, legalábbis ahogy a kérdező leírta.
Inkább pontosítok, nálunk is így kezdődött.
Csak segíteni akarok neki, hogy ne jusson el odáig mint én.
Egyébként, úgy látom, hogy nem csak én gondolom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!