A no dolga az allando pakolas rakodas mosogatas a palija utan?
Par honapja vagyunk egyutt de mar most unom ezt.
Akkora dzsuvat tud csinalni hogy az elkepeszto.
Allandoan takaritok,mosogatok es mosok.
Az o lakasaba koltoztem szoval nem sok beleszolasom van a dolgokba.
A szennyesruhait a csap alatt a foldon tarolja,ha csinal kajat akkor a szemetet szetszorva a konyhaban hagyja.
Zacskoba gyujtjuk a szemetet mert azt mondta hogy neki nem kell kuka.
Tegnap leolvasztottuk a hutot es torolkozoket rakott a huto ala majd beledobta a kadba oket vizesen es megjegyezte hogy “ezeket majd kikell mosni”. Vagyis hogy majd nekem kell kimosni.
Soha semmit nem pakol el maga utan.
A hutoben rohadtak a dolgok mikor idejottem. Egyszer kipakoltan mindent,rendberaktam de mar megint rohadnak.
Ha en nem veszem ki akkor o ugy hagyja.
Miert az en dolgom ez b**aszki?
Minden egyes nap valamit rakodok.
Annyira unom mar eskuszom.
Nalatok ez hogy megy? Ki takarit?
Ekkora disznóval szerintem senki nem tudna békében együtt élni, még egy megrögzött házicseléd sem...Felnőtt embert meg elég nehéz rávenni a változásra, nem is értem, hogy tudott ennyire elkanászodni.
Nálunk igaz, hogy én takarítok leginkább ( a férjem meg a bevásárlásokat intézni, azt meg én nem szeretem), de mindenki vigyáz a rendre és a tisztaságra, így nem kell állandóan rámolni és suvickolni. Normáliséknál nem cselédje senki sem a másiknak :S
Attól függ, hogy dolgozol-e, és adsz-e a rezsibe.
Ha nem, akkor egyértelműen a te dolgod minden.
Ha igen, akkor a drága pasnyákodnak is vna mit tennie. Egész pontosan a háztartási munkák fele az ő feladata.
Nálunk ez úgy működik a férjemmel, hogy írtunk egy papírt, az összes házimunkát felsoroltuk benne, és hogy milyen gyakran kell elvégezni. Majd egyenként végigvettük őket és melléírtuk, hogy melyik kinek a feladata, ill. volt ami közös. Mert vannak dolgok, amiket én nem szeretek csinálni, van amit ő nem, szóval született egy kompromisszumos megoldás. És ezt jó esetben be is tartjuk.
Nem.
Szerencsére a párom ugyanúgy szereti a rendet, mint én. Nem csinál direkt kupit. És ő is meg tud bármilyen házimunkát csinálni.
Előtted hogy élt????
Ha nem tetszik, szólj neki, vagy költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!