Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bolondulás szélén, hogyan...

A bolondulás szélén, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Közös házam volt az élettarsammal , ami úgy nezett ki h eladunk es fele fele arányban elosszuk.

Ezert elköltözesem utan tudtam h hamarosan az anyagiak megoldódnak.

Viszont nem nyugodott abba bele h penzhez jutok ,akart latni nyomorogva es rengeteg pert inditott , amelyek miatt évek óta húzódik az eladás. Igy telt el öt év.

Minden pert elvesztett, de evekig húzodtak mert karacsony , nyar , hùsveti szunet stb ,es most a papirokat kell átirják újra . Meg nincs vege emiatt

A tulajdonjogom nem valtozott de csak kellemetlenseg volt belöle es igy eladni egyelöre nem lehet .

Mit lehet tenni , nagyon szenvedek mert kisgyerekeim vannak akiknek nagyon kene a penz , de szerintem itt az idö beletörödni , h a tervek fustbe mentek es ezzel nem kene foglalkozzak már hiszen ennyi év utan illik feladni ?

2018. jún. 14. 09:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%

"Persze törölték a kérdésedet... menj dolgozni, és ne az exed pénzére várj!"

Én nem tudom, ti miről beszéltek, mert az előzményeket nem ismerem, de ha valòban közös az a ház, akkor nem az EXE PÉNZÉRE vár, hanem a sajátjára, ami teljes joggal jár neki és azt csinál vele, amit akar!

Ha elegendő, akkor akár a seggét is vakargathatja otthon, senkinek semmi köze hozzá!

Hogy ki mit gondol erről emberileg, az magánügy.

Kérdező, kaptál tanácsokat, máshogy megoldani nem tudod, ügyvéd létfontosságú ezekben a helyzetekben. Akárhány kérdést kiírhatsz, anélkül nem fogod tudni a gyakorlatban megoldani a problémát.

2018. jún. 14. 14:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Kösz utosó
2018. jún. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!