Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idős, beteg, demens családtag....

Idős, beteg, demens családtag. Hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Az illető éjszaka mindig felkel, kimegy valahova, és ott összeesik,felkelni nem tud, mert gyenge, ezért a családtagok nem mernek (tudnak) nyugodtan aludni. Mi a megoldás? Lehet kapni olyan ágyat, amiből éjjel nem tud kiszállni? Vagy ki kell kötözni?
2010. jún. 16. 08:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Vigyázni kell rá...otthonban nem lesz jó helye...:S szomorú ami ott megy. Én legalább is hallottam dolgokat...:S nagypapámat itthon époluk, éppen aki ráér, vagy én vagy az öcsém, ha hazajött a suliból vagy anyu. Külön helyiségben van, ha kel neki valami van egy csengő és már repülünk is. Illetve rengeteg időt vagyunk vele. Együtt élni mi sem tudnánk...:S
2010. aug. 6. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

ma 14:02-es: most mi a bajod? Voltál márilyen helyzetben? Ugyanis a családtagoknak is kell néha aludni, és ha állandóan attól félnek, hogy a beteg eltünik éjszaka, akkor erre nincs esélyük sem. Egyébként az otthonokban is begyógyszerezik, és lekötözik öket, mert máshogy nem lehet megoldani.

DE ha NEKED van valami JOBB és KIVITELEZHETÖ javaslatod, akkor irdle.

2010. aug. 6. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is éjszakára a rácsos ágyat javasolnám,valamint a kezére egy olyan karkötőt tenni,amin a főadatok rajta vannak,sose tudni merre megy el,és ilyenkor legyen kiindulópontja az idegennek aki megtalálja.

Valamint hülyén hangzik,de bébiőrt betenni szobájába? akkor hallani lehetne mindent...

sajnos jobb ötletem nincs

2010. aug. 6. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

15.27-es

Nem gyógyszerezik be, vannak igen is nagyon jo helyek.

Tudok ilyen helyeket!

Tudom mivel jár én átéltem. Sikerült elkerülnie egy otthonba, ahol nagyon jol érezte magát!

Merre laksz?

Segítek keresni egy helyet!

2010. aug. 6. 16:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Pest környékét kerestünk, keresünk, az orvosok segítségével majd csak sikerül, reméljük. Furcsa, hogy mekkora kereslet lenne egy idős-beteg átmeneti megőrzőre, és nincs ilyen, pénzért sem.
2010. aug. 11. 16:10
 16/18 anonim válasza:
100%
Én 24 órás otthonápolással oldanám meg a beteg ellátását, felügyelettel. www.otthonapolas.5mp.eu
2010. aug. 12. 00:07
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Csak nem biztos, hogy van rá a családnak pénze....
2010. aug. 12. 07:35
 18/18 A kérdező kommentje:

sajnos tényleg nem sikerült még mindig elhelyeznünk:

[link]

2010. szept. 20. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!