Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz hogy ezt vettem a szüleimnek?

Gáz hogy ezt vettem a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Szüleimnek vettem 20. Évfordulójára egy olyan képkeretet amin az áll hogy férjemnek a másik képkereten meg az hogy feleségemnek...

És úgy gondoltam hogy édesapámét adom a feleséges képkeretet, édesanyukámnak pedig a férjemnek című képkeretet utánna meg van egy kis leírás mindkettő képkeret alatt..

Azért gondolom hogy gáz mivel ezt férj feleség szokta egymásnak venni...

Izgulok

2018. máj. 30. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Én valami értelmesebb dolgot vettem volna porfogó helyett. De szerintem nem fognak problémázni vele.
2018. máj. 30. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Én csak azt nem értem, hogy te miért veszel a szüleid házassági évfordulójára ajándékot. Ha egyáltalán megtartják, akkor vesznek egymásnak valamit. Vagy ez nálatok családi ünnep?
2018. máj. 30. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem mostmar mind1, de tenyleg kicsit benan valasztottal. .. :D

Amugy en sem ertem azokat, akik a szuleiknek vesznek ajandekot hazassagira.

2018. máj. 30. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Lol, ilyen bárkivel előfordulhat, ügyetlen választás, ennyi.
2018. máj. 30. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha apudnak adod a feleségeset, az olyan, mintha anyudtól kapott volna egy képkeretet, amit ő anyudnak szánt volna, ha ő adja (és viszont anyud esetében a "férjemnek" kerettel).
2018. máj. 30. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
A szülők házassági évfordulóját a felnőtt gyerekeik is ünnepelni szoktak. Sot, nálunk a tagabb család is. De a férjem és az én szüleim is ünneplik a mi házassági évfordulónkat. Mk a baj ezzel?
2018. máj. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!