23. 000 Ft-ot fizettem két parfümért, a szüleimnek vettem karácsonyra. Nem sok ez egy kicsit?
Te érzed.
Én nem vagyok sem csóró, sem smucig, aminek számomra értéke van, azt megfizetem. Ez alapján rettentő sok ez a pénz, én egy parfümre max. 5 ezret vagyok hajlandó kiadni, és ez tényleg a nagyon maximum.
Nem értem, ha sokallod, akkor miért vetted meg?
Így rossz érzés fog maradni benned és a szüleid sem biztos, hogy "kellőképpen" fognak örülni neki (az árához képest)
Szerintem személyesebb ajándéknak jobban örülnének.
Az más kérdés, hogy ha ők mindig ezt használják és minden évben ezt veszed karácsonyra, akkor nem kell sajnálni rá a pénzt. De alapból biztos nem vennék ennyiért parfümöt. Nálam is kb. az 5 ezer ft, amit rászánnék - ennyiért már a DM-ben is lehet normális parfümöket kapni.
Van olyan ismerősöm, aki sajnálja magára a drága parfümöt, de nagyon szereti, ezért minden évben ugyanazt a parfümöt kapja- és örül neki, holott pontosan tudja, hogy xy-tól (nem tőlem) azt fog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!