Normális, hogy ilyen "kettős érzéseim" van emiatt?
Megpróbálom érthetően és röviden elmagyarázni (remélem,hogy sikerül).
Mai nap anyámnak a férje elküldött otthonról (vagyis inkább megkért),hogy menjek már xy elé mert nem tudja hol lakunk.Elmentem,vártam nem jött.Felhívtak telefonon,hogy mégsem jön,menjek haza.Hazaértem és öcsém odaadott egy dobozt,hogy nyissam ki.Kinyitottam és egy slusszkulcs volt benne.A többit már sejtitek szerintem.
Ettől az egésztől kicsit furcsán érzem magam,hogy kaptam tőlük egy kocsit. Nyilván örülök neki,meg óriási segítség (főleg,hogy távolabb is tudok munkát keresni majd ha végzek a sulival).Sajnos vagy nem sajnos olyan típusú ember vagyok,hogyha szükségem van valamire akkor hajtok érte(nem szeretek kérni).Amikor a jogosítványt is megakartam csinálni,mondták,hogy kifizetik stb,de inkább elmentem dolgozni suli/gyakorlat mellett.
Nektek erről mi a véleményetek?Leginkább a huszonéves és afeletti korosztály véleményére lennék kíváncsi,de fiatalabbak is nyugodtan írhatnak.
Örülj neki. Így is lesz sok minden, amire még költhetsz, akár a kocsi fenntartásával kapcsolatban, akár a jövőbeni életedben.
Nyilván azért adták, mert úgy gondolták, hogy megérdemled, és ahogy írod, te magad is teszel azért, hogy elérj valamit, szóval nemcsak úgy az öledbe hullott, meg nem elkényeztetnek.
Természetes, hogy ha egy szülő megteheti, akkor próbálja segíteni a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!