Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám barátnője kiakaszt,...

Apukám barátnője kiakaszt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A problemam az, hogy apamnak az uj parja nem normalis. Engem utal, apam hata mogott szokott nekem irogatni, elhord mindennek - persze utana en sem maradok adosa.. mondtam neki, hogy apa erdekeben megkene beszelni a problemat (igazabol azt se tudom mi baja velem, mert azt nem mondja csak, hogy idegesito vagyok) , de egyaltalan nem hajlik erre. Nem akarom, hogy szetmenjenek, 3 honapja vannak csak egyutt es apanak jobb kedve van azota, tobbet mosolyog, illetve mar nem elek vele egyutt, igy nem is surun kene talalkoznom a holggyel, de a buszkesegem nagyon serti amit muvel. Mi a megoldas?

2018. máj. 28. 09:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A hölgy 45, én 19 éves lány/nő vagyok.. Az egész történet úgy kezdődött, hogy ő amúgy nem is akart megismerni engem a meg a testvéreim, aztán végül mégis sor került rá, de mivel én vagyok a legkevésbé alkalmazkodó úgy döntött, hogy engem levegőnek néz. Nyitottam felé, felajánlottam a segítségem nem egy helyzetben, de hiába... Utána elkezdett a hátam mögött pletykákat terjeszteni. Ezzel sem foglalkoztam. Végül az első szóváltásra akkor került sor amikor nyilvánosan hangoztatta, hogy apám és a testévereim az ő új családja, viszont én nem nem tartozok ebbe, utál engem és idegesítem. Nagyon nehéz, mert ezek után nem vagyok hajlandó én békejobbot nyújtani, de apám kapcsolatát se akarom tönkretenni ezzel.
2018. máj. 28. 15:32
 12/25 anonim ***** válasza:
25%
Azt hittem kis kamasz irta ki.. Komolyan,tilsd le,vagy beszéljétek meg,nem lehet h féltékny,mert anyádat látja benned?
2018. máj. 28. 16:35
 13/25 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó.

Én is úgy gondolom,lehet hogy külsőre hasonlítasz az anyukád és ez nem tetszik neki.

De ha ez igaz,akkor kapja be.

Nem tehetsz róla,hogy kire ütöttél.

2018. máj. 28. 16:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyzetben nem nagyon gondolkoznék azon, hogy mennyire megy tönkre apád friss kapcsolata.

Mi van, ha a testvéreidet vagy apádat veszi célba?

Jobb a problémát időben és a helyén kezelni hármasban!

2018. máj. 28. 18:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
"...apám és testvéreim az ő új családja, viszont én nem tartozok ebbe..." Az igen! Nem kis gondok vannak a nő fejével.
2018. máj. 28. 19:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként azt hogy erted, hogy ezt nyíltan hangoztatja? Apád is tud róla és szó nélkül hagyja?
2018. máj. 28. 19:07
 17/25 A kérdező kommentje:

Tud rólam Apu, igen, beszéltünk is erről ketten, azt mondta ne foglalkozzak azzal, hogy mit mond, majd beszél vele. De kötve hiszem, hogy ez a beszélgetés megtörtént, mert akkor nyilván változott volna valami, de nem...

A nyilvános hangoztatást úgy kell elképzelni, hogy róluk képeket tesz ki a profiljára, ismerősök körébe mesélgeti és amikor rákérdeznek (vagyis rám), hogy velem mi a helyzet azt mondja, amit írtam.. "nem szeretem, hisztis pic*@ "stb..

2018. máj. 29. 06:18
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az pontosan hogy te vagy a legkevèsbè alkalmazkodó?
2018. máj. 29. 08:41
 19/25 A kérdező kommentje:
Azt jelenti pontosan, hogy ha valami serto vagy banto en nem felek a surlodastol, nyiltan es oszinten kozlom a velemenyem. Ezt nem ugy kell erteni, hogy az elo faba is belekotok. Illetve csipos a humorom, apuval nyiltan szivjuk egymas veret, akar tarsasagban is. Ez a magataras sokak szamara visszatetszo lehet, de ugy gondolom csaladi korben elfogadhato. A testvereim inkabb az a "jovanazugy sz@rok midenre" tipusu emberek:)
2018. máj. 29. 12:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Sikerült megbeszélni és rendezni a helyzetet?

Mi lett a végeredmény? Vagy még mindig ugyan az? 😟

2018. aug. 1. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!