Apukám szexpartner-kereső oldalakat néz. Szerintetek csak nézi vagy valami komolyabb is lehet?
Apukám nagyon sokat utazik külföldre, ilyen munkája és (tudom, csúnya dolog, de) belenéztem a böngészési előzményeibe és találtam különböző szexpartner-kereső oldalakat is. A hölgyek elég vegyes korosztályúak, de főleg korabeliek, ráadásul ahogy néztem, pont útbaesnek. Szerintetek csak nézi őket vagy valami komolyabb is lehet? (A szüleim együtt élnek és semmilyen probléma nincs köztük, bár nem ritka a veszekedés. De alapvetően jól megvannak.)
(és tudom, tőle kéne megkérdezem, de nem akarok rárontani ezzel, érdekel más véleménye is először)
sajnálom, látom, félreismerted apukádat, és nagyon szeretnéd, hogy ártatlan legyen, de biztos, hogy nem az. :/ egy ilyen után mondjuk nekem is rendesen megváltozna az édesapámról alkotott képem... mindig is ő volt a mindenem, de talán ez az az egy dolog, ami miatt nem állnék vele szóba, legalább egy jó ideig, ha nem örökre. 20/N
UI.: ha anyukádnak egy mosoly volt rá a reakció mindössze, akkor több, mint valószínű, hogy ő is félrekacsintgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!