Megéri magánnyomozót fogadni?
Úhhh! De izgalmas:DDD
Én a te helyedben utána járnék! Csak okosan, hogy ne sejtsen semmit:)
Úgy rendezd hogy ő ne tudja meg és lehetőleg bújj el mindig, a és persze kell egy autó ahova lehet követni!
Ha esetleg több alkalom után sem veszel észre semmi furcsát, akkor lehet vele beszélgetni!
És ne áruld el neki soha h koslattál utána!
Ha kérdezed őt, figyeld a testbeszédét hogy miként reagál.
Hát gratulálok csajok..
Ne csodáljátok, hogy annyi pasi már szinte irtózik a nőktől...
Remélem én nem leszek ilyen zsémbes öregasszony!
Jajj kedves utolsó! Te vagy nagyon fiatal vagy, vagy pedig még olyan szerencsés vagy, aki sosem érezte magát ilyen gyötrő kétségek között!!!
Ez a legrosszabb, nekem elhiheted! A bizonytalanságtól még az is jobb, ha tudod, h megcsal...kibőgöd magad, eltelik pár hónap és talpra állsz! De ha évekig élsz hazugságban, az jobb szerinted? :(
Egy kérdésem lenne...
Miért nem szakítasz vele?
És most nem azért, hogy jobb legyen neked, meg megszabadulj a kétségektől...
DE
1. Ha a srác megcsal, hazudik, akkor nincs értelme együtt lenni, megbeszélni meg szerintem nincs mit rajta.
2. Ha nem csal meg és csak te vagy paranoiás, akkor pedig te nem érdemled meg őt, mert még annyira sincs erős érzésed, hogy a saját hülyeségeidet elnyomd.
Uff, ezt gondolom, lehet kövezni.
Főleg azok a zsenik, akik a "vegyél ki szabadnapot és kövesd"-et javasolták. Na hát ti kb ennyit értek egy kapcsolatban... egy napot.
HA már nem bízol a párodbál, megkérdőjelezed a szavait----> ott már ku***ra nincs min gondolkozni... kiveszett a kapcsolat egyik alapja!!!!!!
14:22
Ha valaki megcsal valakit, arról először meg kell bizonyosodni!
1. rákérdezés:
Ha a kérdező rákérdez,h tegnap vagy ekkor hol volt? Persze kedvesen és tök nyugodtan, ez nagyon fontos, hogy ne legyen számonkérő, vagy dirigáló hangnemben! Ha megcsalja mégis, a párja úgysem fog igent mondani rá, hogy igen drágám csallak már egy éve a kolléganőmmel!
A pasik tagadni szoktak!!!!! Esetleg akkor nem, ha már a válást fontolgatják, vagy el akarnak a nőtől költözni.
Ha mégse csalja meg, akkor megmondja úgyis, hogy hol volt.
De az is lehet, hogy a másik fél kiakad hogy hogyan mer ilyet állítani? Vagy kikéri magának, hogy nem bízik benne?
Vagy egyszerűen nem mondja meg, és ez még gyanúsabbá teszi őt.
2. utánajárás: kevésbé fájó és sok stressztől, veszekedéstől óvja meg az ember magát, ha inkább utána jár. Így kitudódik vagy sem.
Sajnos a kettő közül valamelyiket választani kell, mert felőrli az embert a bizonytalanság!
Jobb ezt minél előbb tisztázni vagy lezárni!
Ti mit csinálnátok? Nanemár, hogy csak letojnátok az egészet és hagyjátok a feleségeteket/férjeteket hogy tovább kétségek között legyetek!
Nem az, hogy hogy lehet kétségben tartani...
A lényeg, hogy miért van kétségben?
Lehet, hogy pofára fog esni, ez benne van a pakliban, de ha már arra nem vagy képes, hogy megbízz!!! a partneredben, akit szeretsz, aki fontos neked, akkor nem tök m1, h csalja e vagy nem? Ígyse úgyse bízik benne, szal valami már alapból megromlott...
Mellesleg ő mondta, hogy eddig nem talált semmit, csak lehet h ő paranoiás... ezt mondom! Elsőnek te szedd össze magad, döntsd el h kell a srác vagy nem, aztán ha kell, akkor legalább a bízalmat add meg neki.
Nálunk ez a kérdés egyszer merült fel és én mélységesen sértve éreztem magam, már azon is, hogy felmerült! Teljesen kiakadtam rajta, hogy miért nem lehet bízni bennem, és megérteném ha párod is kiakadna.
Elsőnek magad kapard össze, mert ilyen állapotban, ha eddig nem is később meg leszel csalva/ott leszel hagyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!