Baj, ha a párom a mamájánal alszik?
Tegnapelőtt hozták haza a kórházból, és esténként egyedül van. Párom kitalálta, h ott alszik rendszeresen. Barátnőmnek mesétlem, és szerinte nem kellene itthon hagynia engem és a gyerekünket a mamája miatt.
Én úgy gondolom, h csak a mamája, aki idös, lehet éjszaka segítségre szorul. Had aludjon ott.
Szerintetek?
Ez egy ideig teljesen normális, sőt becsülenő. Hogy meddig, az a mama műtétéjétől/betegségétől függ.
Rögtön megcsalást feltételezni és gyanakodni elég beteges. Ez az állapot nyilván ne tartson hónapokig.
Nem normális, más is van esténként egyedül, de akkor ezek szerint te elnézed, hog akár 3-4 évig is ott alszik.
Más: és ha neked lesz bajod, akkor a gyereked mit csinál, azon kívül, hogy pánikba esik?
Párod rendes srác, egy kis ideig szerintem teljesen normális, ha nem tud a mamája másra egyáltalán számítani.
Barátnőd meg egy p*csa, már bocsánat.
Ha tmeneti időszak, akkor okés, de nagyapám demens volt, ami azt jelentette, hogy 1,5 évig - míg végre otthonba nem adtuk - minden éjszaka felgyeletre szorult.
Ha nagyanyó csak lábadozik, addig aludjon ott, de ha komolyabb a baj, akkor el kell gondolkodni más segítségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!