Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem "unalmas" több éves...

Nem "unalmas" több éves párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy furcsa a kérdés, de nem alaptalan.

Sokszor hallom, hogy mindegyik kapcsolat egy idő után "átalakul" megszokássá, szeretetté stb. Nekem még nem volt több éves kapcsolatom, a közel jövőben nem is lesz.

2010. jún. 14. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

2 unalmas ember együtt is unalmas, 2 érdekes ember meg 100 év után se unalmas egymásnak.

pl tesóimat 30 éve ismerem és egyre érdekesebbek, párkapcsolatba se más ez.

akkor unalmas még, ha tökre nem illenek össze, csak azért vannak együtt, mert az úgy kényelmes, egyik se az a veszekedős típus így nyílt vitára se megy soha semmi, ami sokszor megkönnyíti a szakítást.

2010. jún. 14. 13:54
 12/20 anonim ***** válasza:
emberek unalmasak, nem a kapcsolat, elözö voltam, lehet 2 unalmas ember elvan egymással jól, ha az egyik ember unalmas a másik nem lehet akkor van a gond.
2010. jún. 14. 13:55
 13/20 anonim ***** válasza:
A kapcsolaton belül vannak csendesebb és izgalmasabb időszakok, ezek szinte váltják egymást. Egy jó kapcsolatban. Kezdetben jobb esetben szerelem érzése van, amikor is nem látod ép ésszel a másikat, mint aki vak és te sem akarod önmagad adni a másiknak, a legjobb formádat csikarod elő. Ekkor minden csodás és probléma nélküli. Ez tart vagy fél évig. Aztán megunjátok a színészkedést és mindenki elkezd önmaga lenni. Ez okozza a legelső sértődgetéseket, vitákat. Majd mélyül a dolog és pár év múlva, ha megvan a tisztelet és a másik értékelése, akkor egy csodás összefonódássá válik, úgy érzitek, egymás nélkül soha nem akartok létezni. Ekkor már nem a lángolás és a vak szerelem él, hanem a szeretet, bizalom, összetartozás, közös jövő, tisztelet, harmónia. Ez számomra sokkal értékesebb és mélyebb időszak, mint az eleje, amikor még azt sem tudtam miért szeretem, csak szerettem. Amikor pedig előbukkan a közös gyermek iránti vágy és alig várod, hogy csodás kapcsolatotok gyümölcse megérkezzen, azt hiszem, akkor tetőzik a dolog,. Bár én itt még nem tartok, de a vágy megvan. Én így éltem meg a kapcsolatunk eddigi éveit. Ha te nem vagy egy felületes ember és vannak érzéseid, akkor te is átélheted hasonlóképpen, de tudd, a lángolás sosem lehet állandó. Mindig kigyullad, aztán visszahúzódik. Ez a normális.
2010. jún. 14. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én értem valahol a kérdező aggodalmát,bár azért azt erős volt kijelenteni,hogy a közeljövőben nem lesz tartós kapcsolatod,mert ilyenkor szokott az élet megdobni eggyel:)

Valóban körülöttem is kevés kivétellel csak nyüglődnek a megszokásban megfásultak.Lépnének,de nem mernek,félnek az új élettől,vagy még reménykednek valami csodában,és közben szenvednek.Így valóban nem érdemes évekig húzni.De itt a sok példa arra,hogy szépen is lehet!

2010. jún. 14. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is 3 éve vagyok kapcsolatban...

azért nem mindegy hogy hova alakul át a dolog "unalommá" vagy "szeretetté" (ahogy Te mondod kérdező)...

Szerintem a leges-legjobb dolog ha szeretetté tud átalakulni, mert akkor igazán szilárd kapcsolatot tudsz ráépíteni.

Én még nagyon fiatal vagyok, 2o éves, de annyira szeretem a páromat, hogy az már-már "beteges". És ő is így van vele. 3 év után nagyobb hangsúly van a szereteten, mint a szerelmen, de azt gondolom ez nem baj. Vannak napok amikor azt érzem a világon én vagyok a legszerelmesebb, de vannak napok amikor csak tudom, hogy szeretem...de sosem UNOM:-S ha unnám ott lenne valami gáz...

2010. jún. 14. 14:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem unalmas. Persze egy hosszabb kapcsolatban vannak időszakok amikor csak leültök és nézitek hosszan a csillagokat, de már csacsogtok közben annyit az elején mert annyira ismeritek egymást.

Hidd el szerintem éppen a legszebb benne amit te is kivülről "unalomnak" látsz. Olyan dolgokat tudnak megbeszélni amiket mással nem osztanak meg stb.

2010. jún. 14. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Szüleim 20 éve vannak együtt. Apukám tesz róla, hogy ne legyen unalmas.
2010. jún. 14. 18:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem unalmas, rengeteg közös témánk, programunk van, jól érezzük magunkat együtt. :) Persze van, amikor unatkozunk egy kicsit, de előfordul bárkivel. :)

4 éves kapcsolat.

20/L (párom 26/F)

2010. jún. 14. 19:03
 19/20 anonim ***** válasza:
5 éve vagyok együtt a párommal és egyáltalán nem unalmas. Előtte volt egy 3 hónapos kapcsolatom, amiből azért léptem ki, mert halálra untam magam. Attól függ kivel vagy, mennyire találjátok meg a közös dolgokat amiket együtt tudtok csinálni.
2010. jún. 15. 08:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!