Rendszeresen visszatérő probléma, hogy anyukám mindenféle butaság miatt is üvölt velem.Most már megint ez megy. Mit tegyek, hogy ezt a helyzetet kibírjam?
Két hete nincs egy jó napja! Reggel jókedvűen felkelek, mert én álltalában jókedéjű vagyok de ez már sok! Szünet ellenére legkésőbb reggel 8.00-kor kelt pedig nem szoktam sokat aludni legeslegkésőbb 9.00-kor felkelnék. Úgy ébreszt: MOST MÁR IGAZÁN FELKELHETNÉL!! MIT KELL ANNYIT ALUDNI? (üvöltve)(nem számít, hogy néha 11-kor fekszek le...nem érdekli.) Ha mecsinálok valami takarítást, vagy vasalást, azért 1 jó szót nem kapok de ha nincs kész akkor és úgy valami amikor akarja üvölt.Jó gyerek vagyok, jó tanuló, nem bulizok, nem cigizek, nem iszok, nem drogozok. Sokan örülnének ha ilyen gyerekük lenne.Ennek ellenére nem hagy élni és nem tudom mit csináljak. van hogy két két után helyrejön de utána megint kezdődik.(eddíg azt hittem a főiskola miatt ilyen...de nem mert most fejezte be...most már 4,5 éve nyelem ezt)(Ha veszekedni akar akkor bejön a szobába is..nem tudok elvonulni előle...)
Másfél évem van a gimiből utána egy másik városba megyek egyetemre. Hogy bírjam ki ezt az időt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!