Mit adjak a házassági évfordulójukra?
A szüleimnek lesz a házassági évfordulójuk és én és a testvéreim szeretnénk nekik adni valamit (pénz van ötlet nincs)
Ez a 16. évfordulójuk
ÉN 15 tesóim 11 és 9 évesek
Fizessétek be őket egy belföldi (vagy külföldi) utazásra. Lehet belföldi wellnesshétvégétől lezdve tengerparti egy hetes nyaralás: a lényeg, hogy el kellene találni, mire vágynak.
Pl az én szüleimet Svájcba küldtük a húszéves évfordulójukon, mert már évek óta mondogatták, hogy ott de szép lehet minden, és na majd egyszer...! :)
Szóval nagyon betaláltunk vele.
színházjegy, egy éjszaka kettesben valahol, pl. ahol nászéjszaka voltak
kreatív fotóalbum: egy füzet, amibe családi fotókat ragasztotok, akár már megismerkedésük körülről, kronológiai sorrendben és vicces családi történeteket írtok mellé vagy egy montázs
esetleg beszéljétek meg a nagyszüleitekkel/valamelyik rokonnal, hogy aznap ott alszotok náluk, délelőtt meglepiből süssetek/főzzetek nekik valami finomat, szépen terítsetek meg, gyertyafény stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!