Miért ne légy szerelmes nős férfiba?
“férfi a megalázott a felesége által”
És te ezt honnan tudod? Mit látsz az életükből azon kívül, amit a Szent Péniszed mesél? Aki nyilván nem fogja azt mondani, hogy jó otthon minden, de párszor veled is le akar feküdni.
“holott elég értékes példány!”
Szerfelett értékes, egyszerre hülyít két nőt. Gerinctelen, mert te is azt képzeled hogy hűséges hozzád és téged szeret, meg a felesége is. Ő meg csak dugni használ téged, aztán hazamegy ahhoz a “rémesen gonosz” asszonyhoz.
A "férjek" többsége tényleg sajnáltatja magát, csak hogy belemásszon más nő bugyijába. De kérdem én! Amikor a házat autót satöbbit rakta a valaga alá ( hogy a szavaiddal éljek) akkor még nem volt probléma a feleséggel? Ha megváltozott a feleség, annak oka van. És nem lehetséges hogy előbb volt a szerető, mint ahogy a feleségből sárkány?
Az én véleményem meg az, hogy csak egy szajha szereti el más pasiját.
Nagyon csúnya dolgot tud művelni az az érzés, amikor a feleség ráeszmél, hogy nem őt zárta szívébe a férj. Ha egy nő szereti a férjét, szó szerint megszakad a szíve. Belehal.
Biztos hogy a fizetés is a férjnek köszönhető?
...csak mert 3 gyerek adókedvezmény havi 99ezer plusz...
Kiváncsi lennék a feleség mit mond a férjről.
Húúú, lányok...
Itt olyan sérelmek törtek a felszínre, hogy abból egy jobb pszichológus könyvet tudna írni.
Nem. A pasi nem mindig hazudik, amikor azt mondja egy másik nőnek, hogy beleszeretett a feleség mellett. Sajnállak benneteket, ha csak olyan pasival hozott össze az élet, aki csak leakarta rólatok a bugyit dumálni. De ezt nem kell általánosítani. Mint, ahogy nem minden cigány lop, és nem minden nő maga a megtestesült tökéletesség.
Ha a férfi nem válik el, az nem feltétlenül azért van, mert “mégsem szar a kapcsolata”.
Mocskosul sok oka lehet annak, hogy nem válik el a férj a feleségtől, vagy fordítva. Ha leírjátok, hogy “akkor biztosan nem szar a kapcsolata, ha nem válik el”, akkor nektek nincs mit magyarázni. Ugyanis, akkor halvány lila gőzötök sincs egy ilyen szituációról. Vagy legalábbis nem elfogulatlanul nézitek.
Elég sok személyeskedést olvastam idáig.
Az a baj, hogy a reagálásokból egy az egyben le lehet szűrni, hogy a hozzászólók voltak ugyan ilyen szituációban nőként, de egyáltalán nem jutott eszünkbe az önkritika gyakorlása.
Tudom, hogy nagyon szeretnétek, ha nem így lenne, de sajnos van olyan, hogy a nő miatt megy tönkre egy házasság.
Gondolom, már leesett a tantusz, hogy férfi vagyok, és pont most vagyok benne egy ilyen helyzetben.
Kérdezhetek nyugodtan. A lehető legjobb tudásom szerint fogok válaszolni a kérdésekre és őszintén. Ha olyanok lesznek a kérdések. Csak, hogy megismerjétek a másik oldalt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!