Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem meg anyummal,...

Hogyan beszéljem meg anyummal, hogy elmehessek kirándulni barátommal és a társasággal? Többi lenn.

Figyelt kérdés
A barátom (26) 2 napra nyaralóba hívott,hogy mennyek vele és a barátaival együtt,ismerem őket persze. Anyummal amúgy sem a legjobb a kapcsolatom,nehezen tudunk ilyesmről beszélni,sok a tabutéma,pedig már 19 éves elmúltam. Soha nem voltak velem problémák,nem keveredtem rossz társaságba sosem.Megválogatom a barátaim.Nem beszéltünk meg semmit soha,a szexel kapcsolatos felvilágosítás is elmaradt,ha csókolóznak a tv-ben már az is kínos és elkell csapnom. AZ előző barátommal 3 évig jártam,nagynehezen elfogadták. Most újra kezdődik ez az egész? El szeretnék menni a nyaralóba de hazudozni nem szeretnék.Mit tegyek? Hogyan mondjam el,és értessem meg vele,hogy nem vagyok kislány?
2018. ápr. 24. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Felnott no, visszaolvasna a sok ezer ilyen kerdes kozott..

Nem talalkoztam meg olyan felnott novel aki nem tudott valamit eldonteni magatol.

Ha meg akarod ertetni vele, hogy felnott no vagy, szolj neki, hogy elmesz nyaralni, ha nemet mond akkor is elmehetsz es nem kell visszamenned, hisz felnott no vagy nem pedig kislany, de ha egy ilyen kerdes kifog rajtat, akkor nem tudom mi lesz veled az eletben aranyom.

Sok sikert.

2018. ápr. 25. 13:06
 12/12 anonim ***** válasza:
A baj h sokan még 30 évesen is tinik,és itt siránkoznak,h Anyu Apu nem engedi együtt aludni se több éves kapcsolatban.. Érdekes én 17 éesen együtt aludtam az akkoro párommal,csak közöltem h ott alszom majd jövök,de engem eleve arra neveltek h önellátó ,és őnalló legyek,nem is vagyok mamahoteles picsogo 19 éves korom ota.
2018. ápr. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!