Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá apád és...

Hogyan vegyem rá apád és anyát hogy elmehessek a Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni. Két barátnőmet is elengedik de engem nem akarnak pedig tudjak hogy nem a nagy ivos vagyok! Meg ez a lazados! De szerintetek hogy vegyem rá őket hogy elengedjenek? Az egyik barátnőm 16 a másik 15. És én is 15 vagyok.lécci segitsetek hogy elmehessek!!

2015. febr. 6. 21:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Persze én fizetném..
2015. febr. 6. 21:42
 2/8 anonim válasza:
100%
Nem vagytok kissé fiatalok a Balaton Soundhoz?!
2015. febr. 6. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Nem 15 éveseknek való!

És egyébként miből fizetnéd?

2015. febr. 6. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Sehogy. A másik, hogy be sem engednek:

Részlet a házirendből

5./ A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

Szóval ha nincs nagykorú kísérőd, akkor elvileg nem mehetsz be. De én amúgy sem engednélek el a szüleid helyében, mert amúgy 3 "épp hogy tini" lány igen csak el tudja magát engedi ott. Ki tudja ki mozdulna rátok a buli hevében, meg ugye az ital... ha meghívnak titeket nem hiszem, hogy visszautasítanátok.

Az anyagiakról: most a jegy 40 ezer+ kemping jegy 5000, ezen felül oda is kell jutni valahogy, vonattal olyan 3000 Ft körül lesz. Igen ám, de kell egy sátor is, meg matrac, hálózsák, meg egy nagy táska a ruháknak, piperének. Szóval lenne egy rakás cuccod amire vigyázni kell, és hiába az őrzött kemping lopások így is előfordulnak. Aztán ott a kaja, ital kérdés. Mivel rengeteg a külföldi az árak is külföldiek lesznek 400-600 Ft egy fél literes kóla, egy hamburger simán lehet 1500-2000 Ft. Persze kisboltban itt-ott be lehet vásárolni reggelire, meg ebédnek valót is talál az ember a városban, de vacsizni valószínű már ott fogtok a fesztiválon. A kaja simán lehet egy 20-as /fő. Szóval akkor már összesen 70 ezer körül jársz... és miből fizetnél ki ennyit?

Én végig nyomtam pár fesztivált és hidd el baromi fárasztó tud lenni, illetve csak úgy folyik a pénz.. ráadásul tényleg nemárt észnél lenni, mert vannak zűrös arcok. Szóval 15 évesen inkább ne menj még fesztiválozni.

2015. febr. 6. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne kérdezzétek már, hogy miből fizeti.. ez nem tartozik rátok.

De abban egyetértek, hogy 15 évesen nem a soundra kéne menned.. :DD én tavaly voltam (most 20 vok) és szar az egész szerintem.

2015. febr. 6. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen sehogy.

Elég felelőtlenek a barátnőid szülei, ha ennyi idősen elengedik őket.

2015. febr. 7. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

én elengednélek.

pénz nélkül...

2015. febr. 7. 10:40
 8/8 anonim válasza:
5 ször voltam, megyek hatodjára is nem hogy 18...én húsznál huznám meg a korhatárt:)
2015. febr. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!