Hogyan vegyem rá apád és anyát hogy elmehessek a Balaton Soundra?
Sehogy. Nem 15 éveseknek való!
És egyébként miből fizetnéd?
Sehogy. A másik, hogy be sem engednek:
Részlet a házirendből
5./ A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.
Szóval ha nincs nagykorú kísérőd, akkor elvileg nem mehetsz be. De én amúgy sem engednélek el a szüleid helyében, mert amúgy 3 "épp hogy tini" lány igen csak el tudja magát engedi ott. Ki tudja ki mozdulna rátok a buli hevében, meg ugye az ital... ha meghívnak titeket nem hiszem, hogy visszautasítanátok.
Az anyagiakról: most a jegy 40 ezer+ kemping jegy 5000, ezen felül oda is kell jutni valahogy, vonattal olyan 3000 Ft körül lesz. Igen ám, de kell egy sátor is, meg matrac, hálózsák, meg egy nagy táska a ruháknak, piperének. Szóval lenne egy rakás cuccod amire vigyázni kell, és hiába az őrzött kemping lopások így is előfordulnak. Aztán ott a kaja, ital kérdés. Mivel rengeteg a külföldi az árak is külföldiek lesznek 400-600 Ft egy fél literes kóla, egy hamburger simán lehet 1500-2000 Ft. Persze kisboltban itt-ott be lehet vásárolni reggelire, meg ebédnek valót is talál az ember a városban, de vacsizni valószínű már ott fogtok a fesztiválon. A kaja simán lehet egy 20-as /fő. Szóval akkor már összesen 70 ezer körül jársz... és miből fizetnél ki ennyit?
Én végig nyomtam pár fesztivált és hidd el baromi fárasztó tud lenni, illetve csak úgy folyik a pénz.. ráadásul tényleg nemárt észnél lenni, mert vannak zűrös arcok. Szóval 15 évesen inkább ne menj még fesztiválozni.
Ne kérdezzétek már, hogy miből fizeti.. ez nem tartozik rátok.
De abban egyetértek, hogy 15 évesen nem a soundra kéne menned.. :DD én tavaly voltam (most 20 vok) és szar az egész szerintem.
15 évesen sehogy.
Elég felelőtlenek a barátnőid szülei, ha ennyi idősen elengedik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!