Elköltöztem, de nagyon zavar, hogy a testvérem elfoglalta a szobámat, mit lehet ezzel az egésszel kezdeni?
Elköltöztél... mi a fenének tartsák fenn a szobádat, ha már máshol laksz? Vagy rendezzenek be múzeumot talán?!
Ha nagyobb a VOLT szobád, akkor teljesen természetes, hgoy a még otthon élő tesód megy oda, te meg mikor néha hazajársz, alszol a másikban.
Mellesleg minek kellett átköltözni egy másik szülői házba?!
A felnőttség ott kezdődik, hogy KÜLÖN kecóba mentek, nem anyósékhoz cuccol be egyikőtök. :D
Amúgy ne nyávogj már, ha a pasiddal összevesztek, szakítotok, akkor megcsiálják neked vagy a régi, vagy a másik szobát.
Én is elköltöztem, a fiatalabb öcsém pedig megkapta a szobámat, a párom szobájában is a testvére lakik mikor elment otthonról.
Felnőtt! ember ezen nem akad fenn.
Sztem ideje felnőni... vagy ha nem nőttél fel, nem elköltözni. A felnőttlét nem úgy megy, hogy amikor akarok, akkor felnőtt vagyok, de amikor meg nem akarok felnőtt lenni, akkor megyek haza ujjat szopizni a plüssök közé a birodalmamba. Ha ennyire gáz, hogy nincs saját tered, nem kellett volna felnőttesdit játszani és a párodhoz költözni.
Az egyeten gáz a dologban az, hogy a hugi önkényesen összepakolta a cuccaidat - előbb meg kellett volna beszélni. Amúgy meg a szüleidé a lakás, így a szobád is igazából, sosem volt jogilag a tiéd, ha ők engedték a húgodnak, akkor ez van.
Aki meg azzal jön, hogy jaj, mi van, ha a kérdezőnek haza kell költöznie... akkor kirámolnak a szobából és újra megcsinálják. Ennyi. Mintha előírás lenne, basszus, hogy csak a gyerekkori szobájának az érintetlen másába lehetne visszafogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!