Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szeretitek a keresztszüleit...

Ti szeretitek a keresztszüleiteket?

Figyelt kérdés
Én igen.ti?

2018. ápr. 17. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem őket igen.Az okát nem tudom leírni családtagok és kedves emberek.
2018. ápr. 17. 19:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám testvére és a férje a keresztszüleim. Nem laknak messze, kb.50 km, de évi 2-3 alkalommal találkozunk csak. Különösebben nincs velük kapcsolatom, kb. Mint akármelyik távoli rokonnal. Viszonylag rendesek, de inkább közömbösnek mondanám a viszonyunkat. Igazából inkább csak papíron keresztszülők, úgy értve, hogy a "klasszikus" keresztszülői szerepet sosem töltötték be, persze ez nem baj, egyáltalán nem rovom ezt fel nekik, nálunk ez nem alakult ki.
2018. ápr. 17. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem őket. Keresztapámmal ritkán találkozok, kb.csak ünnepekkor de mindig rendes, kedves, érdeklődik. A keresztanyám nagyon igyekszik többet törődni velem, mindig kérdezi mire van szükségem, miben tud segíteni, és bármivel fordulhatok hozzá. Egyfajta tündérkeresztanya. De sajnos vele sem tudok találkozni túl gyakran.
2018. ápr. 17. 19:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Keresztanyám kicsi koromban sokat vigyázott rám, keresztapám pedig egy híres grafikus volt. Ma már egyik sem él.
2018. ápr. 17. 19:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Apukám huga és annak a férje a keresztszüleim,imádom őket. Bátyám is,pedig neki nem ők a keresztszülei de jobban foglalkoztak vele mint a saját k.szülei!

Nagon jó a kapcsolatom velük,számithattam számithatok rájuk,mint a saját szüleimre

2018. ápr. 17. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Keresztapámat szerettem, de sajnos meghalt, még kamaszkoromban. Keresztanyám nincs.
2018. ápr. 17. 19:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1,5km-re lakunk egymástól, 18 èves koromig találkoztunk min. évente 3x, azóta van, hogy évekig nem is hallunk egymásról.

Nem mondanám, hogy vannak érzéseim feléjük

2018. ápr. 17. 20:59
 18/20 Metionin ***** válasza:
Én nem is ismerem őket. Eljöttek a keresztelőre azt csá, mintha nem is léteznének.
2018. ápr. 17. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem ismerem őket, egy képet láttam róluk, ami a keresztelőn készült. Sose voltak rám kíváncsiak.

Most felnőttként én leszek nemsoká keresztszülő, és eleinte baromira megdöbbentem, hogy párom családjában ez ilyen szoros köteléket jelent. Nekem sose volt több, mint egy jogi viszony.

2018. ápr. 18. 09:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!#
2018. ápr. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!