Hogyan viszonyuljak ehhez a helyzethez?
Bocsánat, ha nem jó kategória. Szóval, az a gondom, hogy mostanában több problémám is van, illetve vannak dolgok amik miatt aggódok. Sajnos a családom egészsége sem a legjobb, bár lehetett volna még rosszabb is, de még így is szomorú vagyok néha. A másik, ami aggaszt, hogy el kell költöznünk, nem most, de bizonyos időn belül. Ennek van előnye is, de ettől függetlenül aggaszt, mivel nem egyszerű igazán jó lakást találni és sok munkával jár. Ami néha zavar, az az, hogy olyan nehezen tudok találkozni a barátommal is, bár mostanában viszonylag jól sikerült, korábban vele is volt problémám, de azt meg tudtuk beszélni, azóta rendben vagyunk. Csak azt sajnálom, hogy olyan nehezen jön össze a találkozás. Bár igyekszik megoldani, meg én is, csak nyilván vannak tőlünk független dolgok, amik nehezítik. Szóval ez a 3 dolog mind elszomorít.
Tudom, hogy másoknak még nagyobb gondjaik vannak, és én is örülhetek, hogy nincs még más... de egy ideje olyan, mintha nem látnék semmi pozitívat szinte. Ennek részben örülök, hogy így vagyunk, ahogy és nem még rosszabbul, ugyanakkor meg aggódok nyilván.
Mikor a barátommal vagyok, akkor kevésbé gondolok ezekre, és olyan jó érzés megölelni... ő meg tud nyugatatni egy kicsit. Csak sajnos vele is nehezen találkozok, illetve nem lehet ott mindig mellettem.
Egyetemista vagyok egyébként, magát az egyetemet szeretem, bár fárasztó gyakran nagyon. Mikor az egyetemen vagyok, akkor jobban elterelődik ezekről a figyelmem, van, hogy kifejezetten jól érzem magam. A tanulással kapcsolatban meg vegyes, mert leköti a gondolataim legalább, tanulok is elég sokat, meg így nyilván elérhetem a céljaim. Néha azért már nagyon fárasztó és az is rossz, hogy úgy érzem, sosincs vége a tennivalóknak. Szóval egyrészt segít, hogy jobban érezzem magam, ugyanakkor meg ott is van nyilván egy stressz, mivel teljesíteni kell meg minden.
Szerintem ez egy átmeneti helyzet, és tényleg lehetett volna rosszabb is, de szeretnék valami tanácsot hogyan lehetnék pozitívabb egy nehéz helyzetben, amikor minden probléma ott van. Néha már másokkal is emiatt bunkóbb vagyok, ha eleve rossz a kedvem... meg jó lenne valami kapaszkodó...
Kedves Kérdező!
Feltettél egy kérdst NYILVÁNOSAN egy anonim oldalra.
Így bárki,ismétlem BÁRKI BÁRMIT hozzá szólhat. Ha NEM tetszik, Ne tegyél fel kérdést!
Illetve kezeltesd magad,mert az életbe vannak ennél nagyobb problémák is, de a te csöpp életedbe ezek szerint ezek túl nagy gondok.
Illetve lehet tenni ellene hogy ne szomoritsanak el
Biztos vannak az enyémnél nagyobb problémák is, de akkor az nem számít, hogy más meg hülyeségeket kérdez? Van ezen az oldalon egy csomó kérdés, ami még értelmetlenebb és még kisebb probléma. Akkor az nem baj? Csak az enyém?
Amúgy meg kinek mi a probléma.... attól függ ki mennyi hasonló helyzetet élt meg előtte....
De most már hagyjatok békén komolyan.... gondoljatok amit akartok....
Úgy látom, nem tudsz szöveget értelmezni. Nem volt elég világos, hogy hagyjatok békén?
Szerintem neked semmi értelmes elfoglaltságod nincs, ezért érsz rá ennyire, hogy ide írogass ilyeneket. Ha amúgy sem tetszett a kérdésem, és ha már ennyire van időd, akkor írjál más kérdések alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!