A nagymamám temetésére illik felvenni ezeket?
Szerintem teljesen rendben van. Én is úgy gondolom, hogy nem ruhával gyászolunk, számomra nem fontosak az ilyen jellegű szokások. Valamint nekem sosem jutott eszembe az sem, hogy bárkit is kritizáljak a megjelenése miatt egy temetésen...szerintem ez undorító dolog, mert szerencsétlen embernek biztosan van nagyobb baja is, mikor éppen meghalt egy rokona/barátja/ismerőse (pl. én már többször is láttam olyat, aki fekete bőrkabátban volt és egy fikarcnyit sem érdekelt). Ennek ellenére sajnos nagyon tipikus viselkedés az ilyesmi, egyes emberek folyton másokat vizslatnak és azt keresik, hogy mibe tudnak belekötni. Az ilyen ember szerintem sokkal tiszteletlenebb, mint az, aki nem talpig fekete ruhában van.
Én mindig utáltam a feketét és a mai napig nincsen semmi fekete cuccom, csak egy fekete nadrágom és egy fekete csizmám. Ez akkor is így volt, mikor elhunyt a nagymamám...felhúztam a fekete nadrágom, egy elegánsabb fehér blúzzal és a fekete csizmámmal, valamint rávettem egy barack színű kabátot és egy rózsaszín-szürke sálat. Nyugodtan le lehet pontozni emiatt, de ilyen ruhám volt, ezt tudtam felvenni és pont lesza@rtam, hogy ki mit gondol rólam emiatt, mivel éppen meghalt a nagymamám! Sokáig tartott mire ezt fel tudtam dolgozni, mert nagyon szerettem és hiányzott, sírtam, minden bajom volt, úgyhogy rohadtul nem azon gondolkoztam, hogy "hú, most el kell mennem és gyors vennem kell egy fekete felsőt meg kabátot, mert mit fognak szólni mások", ahogy az sem érdekelt, hogy mit illik és mit nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!