A nagymamám temetésére illik felvenni ezeket?
Nálunk pedig szokás a "ruhával gyászolni". Ha kell, akkor inkább rászánjuk a pénzt és elmegyünk venni néhány fekete ruhát, szerintem ez a minimum.
Lehet, hogy én régimódi vagyok, de nekem ez a ruha egyáltalán nem temetésre való, főleg nem egy közeli családtag temetésére.
Cuki meg minden, de nem elegáns és nem ilyen alkalomra való, inkább egy hétvégi bulira vagy koncertre. Valahogy a fehér szegélyek sem illenének oda, szerintem.
Ha ruha, akkor mindenképpen harisnyával, és fontos, hogy ne legyen rövid vagy nagyon kivágott.
A magassarkú jó, de vigyázz, mert sokat kell majd állni meg sétálni. + Visszafogott darab legyen, ne egy tűsarkú, strasszköves patacipő.
A bőrdzsekinél megint csak számít a fazon, az enyém pl. inkább vagány, mint elegáns, ezért nem venném fel temetésre.
De ez csak az én véleményem, a mi családunkban fontos, hogy ilyen alkalmakkor a lehető legjobban jelenjünk meg. Tény, hogy sokan nem foglalkoznak vele ennyit, lazábban veszik. Igazából ha anyukád azt mondja, hogy oké, akkor oké. :)
Részvétem.
Temetésre feketében illik menni, nem csini trendi ruciban, én a fehér részek miatt nem vennem fel.
A ruha még hagyján. De a bőrdzseki abszolút nem való. Főleg ha valami divatosnak számító biker fazon.
A magassarkú nem tabu, csak ne legyen tűsarkú. Nem illemből, hanem a praktikum miatt. Még nincs kiszáradva a talaj. Míg elbaktattok a sírig, tövig merülhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!