Alkoholista a barátnőm apja mit tegyek?
Nagyon szeretem a barátnőmet és idegesít ,hogy nem tehetek ez ellen semmit.
A családja terrorban él amiatt a nyomorék ember miatt,mert kb. hazajön a munkából és első dolga elmenni vagy a kocsmába vagy pedig az egyik szintén alkoholista ismerőséhez inni.
Sose jön haza ezen helyekről józanul... állandóan részeg és agresszív.
Régebben a barátnőm anyukáját állandóan verte mint ugye a leggyengébb embert emiatt meg ugye barátnőmben nagyon tragikus emlékek maradtak meg..
Annyira megverném ezt az embert... de komolyan még a mentőbe is verném a fejét ennek a nyomoréknak.
Csak ugye mindig a fejembe van ,hogy ha úgy összeverem,akkor én bűnhődök egy ilyen patkány miatt.
Ma is beszélünk 3-an én a barátnőm és az anyukája erre bejön alig áll a lábán és nem tetszett neki az ,hogy én a csapot szereltem ,mert bla bla bla.
Erre elkapta az ideg és emelgette a kezét barátnőm anyujára és anyázott végig neki a semmiért...
Barátnőm persze kiakadt és sírt,mert egy rossz emléket idézett fel benne...
Most is csak álltam ott mint egy tehetetlen szar.... ,mert tudtam ,hogy nem csinálhatok semmit..
Ha nekem jönne én szarrá verném sőt lehet az ajtót is kiszakítanám ezzel a patkánnyal,de az a probléma ,hogy ha beledöglik vagy életveszélyesen megsérül elvisznek a francba...
Elvonó szót meg se szabad ennek említeni,mert már bunyós pityu pozícióba vágja magát..
Ti mit tennétek a helyemben ,de komolyan?
Normális válaszokat kérek előre is köszönöm!
Te semmit nem tudsz csinálni, max. megvéded magad, ha neked megy, mást nem.
A barátnőd már nagykorú, új életet kezdhet bármikor, akármennyire is nehéz, de legalább ott vagy neki te.
Az anyjának már régen fel kellett volna jelentenie és elválnia. Nem könnyű menet, mert addig is egy fedél alatt kell élnie egy állattal, de ez a legkisebb baj. A nagyobb, hogy megszokta ezt a bánásmódot, hiába fél, akkor sem fog lépni, mert neki természetes, te meg nem rángathatod ki hajánál fogva, hogy segíts neki, ha nem akarja.
Tudom,hogy a költözés lenne a legmegfelelőbb dolog.
De ha elköltözik a barátnőm és az anyuja ez menne utánuk higgyétek el.
Itt ezt vagy börtönbe kéne tenni vagy nem tudom,csak az a baj,hogy sok adóssága van ennek a patkánynak és ha elviszik és lezárják akkor a bank viszi a házat,mert az anyuja annyit nem keres ,hogy fizesse a hitelt...
Vagy erre is van megoldás?
15# Ezt mondom ,hogy nem elhatározás kérdése az egész.
Egyszerűen nincs annyi keresete ,hogy a lányát és az albérletet is eltartsa/fenntartsa..
Nem tud mit csinálni...
Valamivel le kéne záratni.
Mondjuk Robogóval jár teljesen ittasan úgy ,hogy nincs jogsija és biztosítása.
Baleset veszélyesen közlekedik..
Ha mondjuk feltolnám emiatt és elkapnák így akkor lezárják??
Mert többszörös szabálysértést követ el sőt az ivással bűncselekményt is mivel mata részeg.
9-es vagyok.
Hívd fel valamelyik segélyszervezetet, és mondd el nekik ugyanezeket, amiket itt nekünk elmondtál. Lehet név nélkül is. Elmondják, hogy szerintük mit tudsz tenni ebben a helyzetben (és mit nem), adnak tanácsot jogi kérdésekben, lakáskeresésben, stb. Lehet, hogy olyan lehetőségeket is behoznak, amikre magadtól nem is gondolnál. Aztán persze te döntöd el, hogy mit fogadsz meg belőle és mit nem, de ha segíteni akarsz, akkor ez kiindulásnak tökéletes.
18# Megfogadom amit írtál!
Holnap felhívom az egyik szervezetet és kérdezek tőlük ,hogy mit lehet ilyenkor tenni.
19# Nem a barátnőm iszik hanem az apja.. ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!