Szoktatok egymáson feküdni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Nem szexre gondolok. Hanem akár előtte, utána, attól függetlenűl, ruhába vagy ruha nélkül.2010. jún. 11. 00:01
1/13 anonim válasza:
Igen, szoktunk. De csak én rajta, mert engem összenyomna :D
18L
2/13 anonim válasza:
Szoktunk igen,inkább az a helyzetet preferálom ha én fekszek rá,és nem ő rám a 90 kilojával:D:D
3/13 anonim válasza:
igen, és nálunk is általában én fekszem a páromra - bár mondjuk ő sem sokkal nehezebb,mint én.
22/L
4/13 anonim válasza:
igen, szoktunk. néha ő is rám fekszik, de kb kétszer akkora, mint én, úgyhogy az nem szokott sokáig tartani:)
18/L (24/F)
5/13 anonim válasza:
Szex után nem szívesen válunk szét. Szerencsére lassan lohad le a párom, így jó sokáig kiélvezhetem, hogy rajtam és bennem van.
6/13 anonim válasza:
Igen! De o enrajtam! Imadom, jol esik a nyomas... F
7/13 anonim válasza:
teljesen nem, de ő félig keresztbe a mellkasomon, én az ő pocakján, ölében, ő az én vállamon, de olyan, hogy csak úgy fekszik egyik a másikon, olyan nem. (33ff)
8/13 anonim válasza:
szoktunk, 80 kilósan (24F) jól elbirom az 55 kilós páromat (24L), egészen hosszan is pihengetünk igy..
..néha megkér, hogy én is, de az inkább csak vicces szokott lenni. bár nem mondom, jó érzés annyira hozzá nyomódni :) imádom.
9/13 anonim válasza:
Télen még csak-csak előfordul, de nyáron soha!
10/13 anonim válasza:
igen, sőt aludni is elég gyakran szoktam a pociján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!