Kikészít a betegség, és a meleg, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tüszős mandulagyulladást kaptam, tegnap voltam orvosnál, kaptam Augmentin Duo 1Gramm-ot, ebből tegnap bevettem kettőt, ma kettőt. Valamivel jobban vagyok a tegnapinál, de ezt nem bírom. Mit csináljak? Nem tudok rendesen aludni a melegtől, hisztis vagyok...2010. jún. 10. 20:35
1/23 anonim válasza:
Nyugi, akinek semmi baja, az sem tud aludni normálisan.
2/23 anonim válasza:
A ventillátor legkisebb fokozaton illetve a nyitott ablak megoldja a problémádat!
3/23 anonim válasza:
Én is kikészültem,nem bírom a meleget,alig megyek ki az utcára..
4/23 anonim válasza:
Tipp: kiürült Gliss Kuros flakon (vagy bármilyen permetezős műanyag flakon), csapvízzel teletöltöd, kis időre beteszed a fagyasztóba, majd a jeges vizet tudod permetezni :p az ágyam mellett tartom.
5/23 anonim válasza:
Én sem tudok aludni.
Felhajtom az ágyra a paplant és arra fekszem rá alsóneműben.
Reggel 5 körül fekszem le és délután kelek.
4 körül kezdek szellőztetni és benyomom a ventillátort akkor 5-6 ig nyitva az ablak lehül a helység picit aztán ablak bezár és alszok.
6/23 anonim válasza:
minnél jobban jár odabent a levegő, neked annál jobb lesz a hőérzeted. ezáltal jobban is fogsz aludni.
7/23 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én is szenvedek a melegben, ráadásul izzadós is vagyok. Ventillátor tényleg segíthet h jobban aludj!
8/23 anonim válasza:
Viseld el.A hisztizéstől csak rosszabb lesz.
9/23 anonim válasza:
Áhh, ventillátor nélkül nem is tudnék aludni!
10/23 anonim válasza:
Szereltess be klímát.
Ég és föld a különbség a klíma és a ventillátor között...
Drága, de sokáig jó, és aludni is tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!