Érdeklődnék ti hogy állnátok hozzá - 2éve élünk együtt a párommal neki van előző kapcsolatából gyereke aki felnőtt(23 éves) még anyukával lakik ( aki párom exe) és idónként - mikor hogy van munka - párom elmegy hozzájuk segiteni. Persze a fiának segit ezzel ( fát vág, szerel, betonoz) de számomra mégis olyan morbid ez az egész helyzet mondhatnám azt rá hogy hazajár. Én nem szólok bele hogy ne menjen segiteni mert csak a fia inkább belülről örlődöm hogy normális ez igy?
Ez ilyen.. Mi ezen a morbid? Sosem értettem, hogy aki nem képes ezt feldolgozni, az miért kezd gyerekes férfival. Nem hibáztatlak, nekem sem tetszene az egész, se az, hogy mindig csak második leszek. De ez a normális. Ha nem törődne rendesen a gyerekével, pláne nem érdekelne a pasi. De ismerem magam ennyire ezért bele se mennék ilyesmibe.
2018. márc. 23. 17:00
12/15 anonim válasza:
Nekem mindig szimpatikusabb egy olyan férfi, aki barátságban maradt az exével, mint egy olyan, aki kígyót-békát mond rá. Persze tudom, a sztereotípiák szerint válni csak úgy lehet, hogy közben lezajlik köztük a harmadik világháború és a gyerek létezése ezalatt törlődik a férfi fejéből, de nem ez a normális.
Azt nem értem, hogy ha a párod gyereke 23 éves, akkor a párod is jóval 40 fölött lehet és valszeg te is. Ennyi idősen már kéne annyi önbizalom, hogy nem kéne ezen stresszelni.
2018. márc. 23. 18:27
13/15 anonim válasza:
Kérdező!
Nem unod még? Ezt a kérdést nem egyzser feltetted már,csak máshogy megfogalmazva :D
Akkor is kaptál egy csomó választ
2018. márc. 23. 19:35
14/15 aniko49 válasza:
En ha komolykapcsolatra szannam ra magamat valakivel akinek van gyereke az biztos hogy elozoleg alaposan atgondolnam hogy egyutt tudok-e elni azzal hogy a leendo parom barmikor elszolithato mellollem ha az elozo hazassagabol,kapcsolatabol letezo gyermekenek szugsege van ra.Mert a gyereknek joga van a szuloi apai szeretetre gondoskodasra es ha en ezzel nem tudnek egyutt elni akkor nem is lepnek tovabb ovakodnek hogy egy olyan emberbe szeressek bele akinek nem tudom felvallalni a multjat es jelenet.Volt mar olyan hogy valaki kacsolatot akart velem de mert a lanya mikozben telefonon beszelgettunk egymassak feszt sms eket kuldott neki ezert nehezkesen tudtunk csak beszelni en tudomasul vettem hogy imadja a lanyat de en nem mentem bele ebbe a kapcsolatba mert bar tisztelem a szuloi szeretetett es nem tudnam elviselni hogy a parom ne szeresse a gyermeket azt nem tudnam elviselni hogy en csak masodhegedus legyek egy kapcsolatba.Akkor van ez csak maskepp ha kozosek a gyermekek maskepp hosszutavon ez nekem nem menne.
2021. dec. 1. 18:59
15/15 A kérdező kommentje:
14# Nehéz is es ezt csak erzi/tudja igazan aki ilyen kapcsolatba el.
Teljesen igazad van másodhegedűs vagyok mivel nálunk is a gyereke elszólítja sokszor akit imád!. Persze ez így van jól ahol közös a gyerek! De itt már teljesen más....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!