Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ajándékozzak édesanyám...

Mit ajándékozzak édesanyám 50. születésnapjára?

Figyelt kérdés
Vehetnék is neki valamit, de azt nem érzem elég különlegesnek, elvégre csak egyszer félévszázados valaki :) Arra gondoltam, hogy saját kezűleg készítek neki valamit, de nem tudom eldönteni, hogy mit/milyen jellegű ajándékot csináljak, mert nem akarok olyasmit se, ami aztán a fiókjában süllyed el. Nektek milyen ötletetek van? Vasárnap lesz a nagy nap, szóval nincs túl sok időm, és kisvárosban lakom, szóval túl sok lehetőségem se (szóval nincs két utcával arrébb a sarkon egy kreatív hobby bolt).
2010. jún. 9. 22:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Valaki írta a fényképalbumot, szerintem ez nagyon szép ajándék, mi is ezt adtuk apukám 50. születésnapjára.

Az elejére kisgyerekkori képek róla, aztán folyamatosan haladva az időben, minden fontos személyről, eseményről fénykép, eljutva a jelenig. Esetleg aláírva mindenki által, kis idézettel...

Ez megható is, ötletes is, és biztos, hogy még nagyon sokszor előkerül és forgatni fogja, szóval nem csak a szülinapján lesz aktuális.

2010. jún. 10. 07:56
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Unokát sajnos nem tudok biztosítani, mert előtte szeretném még elvégezni az egyetemet... amúgy sem vágyik rá ;)

Aki a csattogós vibrátort ajánlotta, annak üzenem, hogy vegye meg a saját édesanyjának! (Szegény nő...)

A fotóalbum tényleg jó ötlet, de sajnos bátyámék lelőtték az ötletet idén karácsonyra.

A további ötleteket nagyon köszönöm, azt hiszem, már nagyjából ki is találtam, melyik lesz a befutó ;)

2010. jún. 10. 08:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Hali!

Kiindulva a saját tapasztalatomból...

Anyu nagyon természetszerető, nagyon szereti a virágokat, azonban a 60 szál piros rózsát aputól nagyon "fullasztónak" találta, és nem tudott neki örülni. A nagyanyám dettó... 90. szülinapján 90 szál rózsa egy hatalmas kosárban,... most is ott porosodik a szekrénye tetején.

Úgy glom, a legértékesebbek azok az ajándékok, meglepetések, amelyek szimbolikus jelentőségűek, amit a szívéhez közel enged, amit kitesz nyilvános helyre, amire rápillant napközben és eszébe jutsz te, akitől kaptad azt a kellemes emlékeket ébresztő kis kedvességet, ami derűssé teszi napját, és mosolyt csal az arcára. :-)

Ez lehet akár egy fotómontázs a legszebb, legkellemesebb közös emléke(i)tekkel, akár egy kézzel írott közepes fénykép. Akár házilag megcsináltathatod egy szkenner segítségével, akár egy ezzel foglalkozó, grafikát, fényképelőhívást, és fotónyomtatást is vállaló céggel, kereskedéssel. A " Sok szeretettel..."-t ill. egyéb közhelymentes szöveget pedig ezüst/arany csillámtollal/-filccel ír6od rá. meglásd,... ettől sztem sokkal boldogabb lesz édesanyád, ahogyan az enyém is volt. :-)

Üdv: MPM29F

2010. jún. 12. 16:30
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget :) A probléma megoldódott, de lehet, hogy a jövőben fel fogom használni némelyik ötletet!
2010. jún. 12. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Na? És mi lett a befutó?

Mit ajándékozol neki?

2010. jún. 12. 21:24
 16/18 A kérdező kommentje:
A befutó az Országos Széchenyi Könyvtár szülinapi ajánlata lett. Anyu nagyon szereti az ilyesmit, és az utazást meg ehhez hasonlókat nem tudtam volna megoldani.
2010. jún. 12. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
És azt megkérdezhetem... mit takar?
2010. jún. 13. 11:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Az egyik kommentelő írta, nézz utána.
2010. jún. 13. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!