Nem tudom mit tegyek. Mamámék teljesen ki vannak borulva, segítséget nem akarnak elfogadni, felajánlottam, hogy leutazunk párommal rendbe tenni a dolgokat, de nem akarják. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elöntötte őket az ár vasárnap hajnalban. Most,hogy lement a víz a garázs összedőlt,a ház falai repednek. Nagyapónak az a ház az élete munkája,két kezével építette. Nekem a gyerekkori szép emlékeim mind odafűződnek,de ez semmi az ő bajukhoz képest. Gondolkodunk,hogy tudnánk segíteni,de nem megy. Nem hagyják. Értem hogy idegesek,mamám sír nagyon.mindennap hívom őket,van hogy többször is. Én is nagyon rosszul érzem magam. Mit tehetnénk? (most mentünk volna másfél év után bemutatóra párommal,de ez így elmarad. de beígértem,hogy egy hónap múlva lemegyünk segíteni,de az se jó...) Már lassan én is bőgök...
17L
2010. jún. 9. 12:55
11/13 anonim válasza:
vigyél felfujható gumicsonakot is
12/13 A kérdező kommentje:
mamát elvitték,nagyapó maradni akart menteni amit lehet,meg hogy tudják mi van a házzal. már hazament azóta. kezdenek lehiggadni megint beszéltem velük. már terveik vannak,bontanak el majd mindent az udvaron,dobják ki a vizeslett holmikat. felajánlottam a pénzsegítséget is,és meglepően jól fogadták.
2010. jún. 9. 19:08
13/13 anonim válasza:
valószínűleg rájöttek, hogy egyedül nem fogják tudni az egészet megcsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!