Két hasonló ember között működik leginkább egy párkapcsolat vagy az "ellentétek vonzák egymást" is jól tud működni?
is-is
mi nagyon hasonlítunk abban, hogy szeretünk minden őrültségben benne lenni, ugyanazokat a kajákat piákat szeretjük, mindig azonnal megegyezünk a közös programokban mert ugyanazt szeretjük itt is de...
én ideges típus vagyok míg ő nyugodt és laza
míg én hatszor felidegesítem magam a témán ő már régesrégen elfelejtette tovább lépett és még mindig csak én lovagolok rajta :S
de szerintem így a jó :)
Én is azokkak értek egyett akik azt írták, hogy is-is:))
Nem baj, hogyha az egyikőtök lazább, vagányabb, a másik pedig megfontolt. Kicsit sarkított példa, de kit érdekel ha egy film nem tetszett mindkettőtöknek. Unalmas is lenne az élet. Viszont az sem lenne jó, hogyha az egyik a másikra az akaratát rá akarja erőltetni. Pl.: mindig ugyanolyan típusú filmet akarnak megnézni.
A lényeg az, hogy a főbb dolgokban meg tudjatok egyezni, tudjatok miről beszélgetni(nem baj ha nem vagytok azonos állásponton) és legyen céljaitok. KOMPROMISSZUM nélkül nem működőképes egy kapcsolat sem.
Egyébként miért tetted fel a kérdést..kiscsit konkrétabban könnyebb lett volna válaszolni.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!