Szerintetek milyen a Klaudia név?
Figyelt kérdés
hülyülni nem most kell...az a humor kategória...2010. jún. 8. 21:43
21/35 anonim válasza:
Engem egy elég jellemtelen, egoista mazsorettes-társamra emlékeztet. Szóval nem tetszik.
22/35 anonim válasza:
Ha szép nevet akarsz nézd meg a nevek jelentéseit,mert a nevedben van az életed.Klaudia jelentését már leírták,ha nem is szó szerint kell érteni de igaz!
24/35 anonim válasza:
Én két Klaudiát ismerek. Az egyik egy beképzelt, csúnya cigány, a másik pedig egy hihetetlenül gyönyörű, és ennek ellenére nagyon kedves évfolyamtársam. Szerintem szép név, bár a jelentése nem tetszik. A Klau becézés nagyon tetszik. :) A K és az L együtt... hm..:P
25/35 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik :S bocsi
26/35 anonim válasza:
cigányoknál menő, mindig hallom: háá de kloódia
szóval enyhén gáz név :D
27/35 anonim válasza:
Én is hallottam: Dzsanett, gyere mán ide. Vagy Kló, hun vagytok?
29/35 A kérdező kommentje:
hmm...ez kissé lehangol...de nekem még mindíg tetszik!:)
egyébként a névkönyünkben sánta, féllábú szűzmária. Szerintem a név ezen jelentése nem annyira határozza meg az embert. Például sok Pétert ismerek és rájuk a legkevésbé sem illik a kőszikla név...:D
És...nekem is megvan minkét lábam!:)
2010. jún. 16. 10:44
30/35 A kérdező kommentje:
És szerintem az emberekben kialakultak a nevekkel kapcsolatban is ugyanazok az előítéletek amik a cigányok ellen szólnak. Gondoljunk bele...a Vanessa név legtöbb embernek tetszik, ha egy külföldi viseli, a magyar Vanesszáról már egy cigányra asszociálunk. Vagy nem...de hát ki így ki úgy...
A véleményeket pedig továbbra is várom!:D
2010. jún. 16. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!