Hogy közöljem a párommal hogy a 20 éves fia alsógatyái nagyon büdösek? Vagy magával a sráccal?
Nagyon-nagyon büdös az alsógatyái olyannyira hogy az egész fürdőben érezhető a bűz. Először fogalmam sem volt mi lehet ennyire szagos majd ahogy pakoltam be a szennyes rájöttem. Attól félek van valami fertőzése és már nem merem együtt mosni az ő alsóneműjét a lányoméval.
A srác kb fél évig lakik nálunk de nem szeretném megvárni a költözést. Felfordul a gyomrom.
Én azon csodálkozom, hogy maga az érintett személy nem érzi. Hisz ő maga veti le.
Szerintem is beszélj a pároddal. Ha igazán szeretitek egymást, akkor nem fogtok ezen összeveszni. Szerintem is úgy kezdj bele, hogy aggódsz, nincs-e valami egészségi problémája. Legjobb lenne akkor, amikor csak ti ketten vagytok otthon, és van a szennyesben éppen egy ilyen büdös gatya.
Egy apró kérdés: a pizsamanadrágjának is ugyanilyen szaga van?
Nem akarom kiutálni, nincs bajom vele a lányát is szivesen látom ha jön.
Nem pizsamában alszik.
"már nem merem együtt mosni az ő alsóneműjét a lányoméval"
Bár nem közvetlenül a témához tartozik, de a férfi-női alsókat egyébként is egészségesebb külön mosni. Én mondjuk a zoknit is ideveszem (páromnak gyilkos lábszaga van :D), de fehérneműnél pláne, férfinek és nőnek más az intim flórája.
Persze, tudom, a forró víz mindent megöl, de ahogy most is aggódsz és nem mered már együtt mosni, ez a hétköznapokban is ugyanolyan természetes "félelem", nem csak akkor, ha már feltűnik a szag.
Nálunk valahogy ez tök alap, anyám is mindig így mosott, és mióta külön élek párommal, én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!