Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közöljem a párommal hogy...

Hogy közöljem a párommal hogy a 20 éves fia alsógatyái nagyon büdösek? Vagy magával a sráccal?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon büdös az alsógatyái olyannyira hogy az egész fürdőben érezhető a bűz. Először fogalmam sem volt mi lehet ennyire szagos majd ahogy pakoltam be a szennyes rájöttem. Attól félek van valami fertőzése és már nem merem együtt mosni az ő alsóneműjét a lányoméval.

A srác kb fél évig lakik nálunk de nem szeretném megvárni a költözést. Felfordul a gyomrom.

2018. febr. 25. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%

Én azon csodálkozom, hogy maga az érintett személy nem érzi. Hisz ő maga veti le.

Szerintem is beszélj a pároddal. Ha igazán szeretitek egymást, akkor nem fogtok ezen összeveszni. Szerintem is úgy kezdj bele, hogy aggódsz, nincs-e valami egészségi problémája. Legjobb lenne akkor, amikor csak ti ketten vagytok otthon, és van a szennyesben éppen egy ilyen büdös gatya.

Egy apró kérdés: a pizsamanadrágjának is ugyanilyen szaga van?

2018. febr. 25. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem akarom kiutálni, nincs bajom vele a lányát is szivesen látom ha jön.

Nem pizsamában alszik.

2018. febr. 25. 23:20
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy a második és harmadik mondatban fogalmaztál, úgy add elő a párodnak is. Fontos, hogy ne úgy tűnjön, hogy direkt a srác alsóit szagolgatod és tűnj aggódónak, ne felháborodottnak.
2018. febr. 26. 00:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Irj ha van valami
2018. febr. 26. 05:32
 15/19 anonim ***** válasza:
97%
Fogj egy büdös gatyát és told a férjed orra alá, hogy szerinted valami gond lehet a fiùval,mert ilyen szaga van az alsóinak. és mivel ő az apja, beszéljen ő vele,hogy jó lenne elmenni orvoshoz.
2018. febr. 26. 09:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a pároddal beszélj, ő meg intézze a fiával.
2018. febr. 26. 12:58
 17/19 anonim ***** válasza:
18%

"már nem merem együtt mosni az ő alsóneműjét a lányoméval"

Bár nem közvetlenül a témához tartozik, de a férfi-női alsókat egyébként is egészségesebb külön mosni. Én mondjuk a zoknit is ideveszem (páromnak gyilkos lábszaga van :D), de fehérneműnél pláne, férfinek és nőnek más az intim flórája.

Persze, tudom, a forró víz mindent megöl, de ahogy most is aggódsz és nem mered már együtt mosni, ez a hétköznapokban is ugyanolyan természetes "félelem", nem csak akkor, ha már feltűnik a szag.

Nálunk valahogy ez tök alap, anyám is mindig így mosott, és mióta külön élek párommal, én is.

2018. febr. 27. 08:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Na mi lett veletek?
2018. márc. 1. 13:29
 19/19 anonim válasza:
0%
Xddd kényes városiak
2018. márc. 24. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!