Ki született augusztus 20. án?
18:23
Nem hírességekre vagyok kíváncsi. Hanem hogy a hétköznapi emberek között milyen gyakori. :)
Pl. én is aug.20.-án születtem.
nekem a volt oszt.társam, Zsófinak hívják:D
remélem segítettem
Matematikailag az emberek 1/365-öd része született ekkor. Viszont figyelembe kell venni több tényezőt. Talán az egyik legfontosabb, hogy 9 hónappal korábban vajon az emberi szaporodási ösztönök mennyire jelentősek. Rendben, hogy az embernél már nem beszélünk párzási szezonról, szinte teljesen kiegyenlítődik egész évre, de az állati ősöket nem tagadhatjuk le, bármennyire is tudatosak vagyunk. Tehát meg kellene vizsgálni, hogy pl. a csimpánzoknál, a gorilláknál, vagy az orángutánoknál hogy néz ki ez a dolog. Ha alapul vesszük a pont 9 hónapos terhességet, akkor november végén történt a megtermékenyítés. Jól benne vagyunk az őszben. Talán nem mozdulunk ki annyit otthonról, a hideg ellen összebújással is védekezhetünk, a feromonok könnyebben eljutnak a partner idegrendszeréhez, bármi megtörténhet. Ez a pozitív irányba billentené a dolgot. De lehet, hogy a szomorú őszi időtől lehangoltabbak leszünk, ami elveheti a kedvet a szextől. Vagy inkább a szex által akarunk feldobódni.
Lényeg az, hogy sok ismeretlenes ez az egyenlet, csak egy KSH-s adatbázis lekérdezéssel lehetne megtudni, hogy melyik napon hányan születtek.
Remélem segítettem kicsit! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!