Ehhez ti mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Tegnap este a párommal beszélgettünk,és egy másik lány nevén szólított. Azóta sem tudom magam túltenni rajta.Szerintetek megcsal?2018. febr. 18. 17:43
11/15 anonim válasza:
Hát, ez elég ciki. Nem mondhatnám, hogy "jót tenne" a gyanakvásomnak...
12/15 anonim válasza:
Tedd magad túl rajta ne veszekedjetek már mindig már amúgy nagyon unom csak szólok
13/15 anonim válasza:
Tedd magad túl rajta már nagyon unom hogy Folyton veszekedtek nem sokára betelik a pohár
14/15 Doctor Manhattan válasza:
Borítékolhatod hogy vaj van a füle mögött...
15/15 anonim válasza:
Friss házasként történt velem, hogy kint dohányoztam a lépcsőház előtt, meg olvastam. Jött egy srác, mondta, hogy a munkatársát keresi, mondott egy lánynevet. A lépcsőházban lakott hasonló vezetéknevű, de más keresztnevű lány. Mondom neki, itt ilyen nem lakik. A srác megfordul megy elfelé, akkor eset le. Állj meg! Backi az meg az asszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!