Ti mit szólnátok hozzá, ha a vejetek nem akarna részt
venni semmilyen családi eseményen?
Figyelt kérdés
Évente 5-6 "nagy" alkalom van, amikor a család az összes unokatestvérrel összegyűlik, mindenki hozza a párját is. Ez kb 20-25 fő. Kivéve a vejemet, ő csak húsvétra hajlandó eljönni, szavát alig hallani, elvonul a lányommal, fiaimmal, pár unokatestvérrel és 2-3 óra után már el is mennek. A lányom egyébként eljön ilyenekre és csak annyit mond, hogy "nem szeretett volna eljönni, én pedig nem erőltettem", mikor megkérdezem, hogy hol van? Hihetetlen, hogy még ennyi időre se képes idetolni az arcát...
Én sem mennék, nem is mentem soha, szerencsére nálunk senki nem is akart a más szabadidejével rendelkezni.
2018. febr. 12. 13:59
22/25 anonim válasza:
most elképzeltem, hogy mi lenne, ha a férj is ilyen családból származna. lenne nálunk is évente 5-6 ilyen alkalom.
a feleség családi alkalmaival együtt ez évente 10-12 alkalom, gyakorlatilag minden hónapban lenne egy alkalom.
hát én se örülnék...van saját életem...
2018. febr. 12. 21:44
23/25 anonim válasza:
En is ilyen vagyok. Kirazna a hideg ha folyamatosan naaagy csaladi...vagyis inkabb szamomra idegen emberekkel kene jol ereznem magam meg jopofiznom, fusson kotelezo koroket a franc, van sajat eletem. A parom menjen csak, mondanam. Miert nem lehet a szerencsetlen vejed nelkul bulizni?
2018. febr. 17. 12:36
24/25 anonim válasza:
én minden családi hepajon részt veszek a feleségem családjánál :-) Viszont! Anyósomék jó fejek, jó a kapcsolatunk, ha egyszer is beszóltak volna nekem nem tetszőt nagy ívből tennék rá én se mennék, de mivel ilyesmi sose volt...így szívesen megyek és jól érzem magam, bírom a rokonságot! Talán el kellene gondolkodnod neked milyen a viszonyod...ha egyszer kétszer beszóltál ne csodálkozz! Elvégre ők egymásra számíthatnak majd 80 évesen is ti már rég a sírban lesztek! A véleményedet válogasd meg vele kapcsolatban, mert simán és jogosan megszakíthatja veletek a kapcsolatotokat...nagyon igaz a lányodat vette el !
Ha minden rendben lenne a kapcsolatotokkal biztos menne....én el sem vettem volna olyan nőt akinek nem jövök ki a szüleivel!
2018. febr. 20. 18:18
25/25 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. Milyen típusú az illető és milyen a kapcsolat. Én nyitott voltam a férjem családjára mindaddig míg nem kaptunk beszólásokat olyan témákkal kapcsolatban amihez semmi közük. Segíteni nem segítettek benne még lelki támogatást se kaptunk, viszont sokszor ment a beszólás. Most már az évi 2x-i összejöveteltől is hányok. Mivel sokszor kibeszélik egymás a hátuk mögött és biztos vagyok benne hogy minket is. Máshonnan is hallottam hasonló sztorikat, hogy rettegnek a családi összejövetelektől. Szóval ilyenkor el kell azért ezen is gondolkodni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!