Van-e köztetek olyan, aki élete párját, az általános vagy középiskolából ismeri?
enyum és apum egy utcában laknak,kiskoruk óta... :)
általánosba együtt jártak,de utána is "jóba" voltak :P
Mi nem voltunk osztálytársak, de egymás-melletti suliban jártunk:)9 nyarán ismertem meg, gyakorlatilag 1o. nyarán lettünk "egy pár". És ennek már 3 éve:)
Remélem egyszer házasodunk is majd:D
2o-L
A párommal egy középiskolába jártunk. Úgy ismerkedtünk meg, hogy a legjobb barátnőm szomszédja volt :-)
Már 8 éve együtt vagyunk és van 2 csodálatos gyermekünk.
Tizenhét évesek voltunk, mikor találkoztunk. Húsz, mikor összeházasodtunk. Már megvolt az első gyerekünk, mikor nézegettük a régi képeket, egy részét még a férjem hozta, másik részét én. Aztán egy ovis képről nem tudtuk eldönteni, ki hozta, fele gyerekre ő emlékezett, felére én. Csak egymást nem ismertük meg még akkor sem, pedig egy csoportba jártunk. Még ma is cukkol időnként, hogy ő emlékszik, hogy én már az oviban is őt hajtottam. :D
Huszonkét éve vagyunk házasok.
jajj 2o:36 gratulálok:)
A előző vagyok a 20-L eszembe jutott még valami az előző válaszadó alapján...általános iskolás korunkban egy helyre jártunk táncolni (páros tánc) de nem ismertük egymást meg 5-6 év távlatából...és azóta sem jöttünk rá, miért nem?!
Közben meg kiderült, hogy van egy csomó "közös" élményünk, pl egy helyre jártunk nyulakat etetni, epret enni egy idős nénihez:D csak sosem találkoztunk:D
A férjem nyolcadikból ballagott, amikor én felkerültem, akkor lettem szerelmes belé. Ő 8 hónap múlva tett csak felém lépéseket. Ennek 20 éve, azóta együtt vagyunk.
3 gyerekünk született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!