Elfogadható, ha a ballagási ebéd után szinte rögtön az "ünnepelt" elmegy egy koncertre?
ertem :)
itt ballagas utan van, ezert is jon ki hulyen egy kicsit, mert sokan huu de jot buliznak a banketten, aztan az erettsegin meg elbuknak. valahogy olyan, mintha elore innank a medve borere
Bács-Kiskun megye, 15 évvel ezelőtt, általános iskolai ballagás:
ballagás, ballagási ebéd, pár órával később bankett
Mindenki eljött a bankettre, a családból senki nem tartotta illetlenségnek...
Egyébként ebéd alatt is tudnak beszélgetni, együtt lenni, ne mondjátok már nekem, h a felnőttek ilyenkor ölre mennek, h ki tud többet beszélni a ballagóval... Az elején vele is beszélgetnek, persze, meg kérdezgetik, de aztán egymással foglalkoznak inkább - főleg, ha régen látták egymást. Persze, ilyenkor jön a kötelező illedelmesség, h jajj, miattad jöttek ilyen messzire, közben meg simán lehet, hogy fél óra múlva már a kutya se szól hozzá... Szóval, szerintem simán menjen el, a nagyi szemét inkább az bökheti, h az apukával távozik. A buli nélküle is megy tovább.
Köszönöm a válaszokat! Az a helyzet, hogy az összes rokon olyan, hogy a lány heti rendszerességgel látja őket, sőt van, akit minden nap. Tehát kb. 20 km-es körzetből jönnek, nem az ország másik végéből!!! Mégsem illik ezek szerint?
Ha az én lányom lenne, simán elengedném:))
szerintem nem illetlenség, pláne ha tényleg sokat találkoznak, én simán elengedném így. meg nem rögtön megy el, hanem velük lesz pár órát.
szegény, végre elballag még jó, hogy akar bulizni egyet :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!