20 nm-es lakásban lehet normálisan élni?
Figyelt kérdés
Első lakásom, eddig albérletekben laktam. Nagyon jó helyen van és ezért is vettem meg. Barátaim szerint ez túl kicsi (főleg, hogy a barátnőmmel lennék) és 2 lány nem fog elférni benne rendesen. Mivel elég magas, ezért galéria lenne benne. Úgy elkeserítettek, mert én is tudom, hogy 20 nm kevés 2 embernek, de most mit csináljak, örülök, hogy ez is van. Szóval? Vélemények?2010. jún. 6. 10:48
11/14 anonim válasza:
Szerintem megoldható nemvégleges de pár évet ki lehet birni. gondolom tanultok buliztuk meg lehet még dolgoztok is szóval nem otthon ültök. Nekem az a fentartásom vele h rengeteg cuccom van két csajnak akkor mennyi lehet?:D Hová fogjátok tenni?
12/14 anonim válasza:
én írtam a 10 m^2-es hozzászólást.
mi ott ketten vagyunk, csajok. elég nehéz, de el lehet pakolni. ki van használva az ágyneműtartó, az asztal alatti rész (a lábam azért kényelmesen elfér) a legfelső szekrény, amit csak székről ugrálva érek fel.
a koliban kb 400 fő lakik, ebből a fele lány. és mind megoldjuk :)
szóval megoldható, csak nem könnyű.
de pl ikeában tök jó cuccok vannak, amivel helytakarékosan be tudsz rendezkedni ;)
13/14 anonim válasza:
Ha jól kijösztök és jöttetek egymással, akkor elég, hisz jó emberek , tudod a közmondást. Még mindig jobb, mint az albérlet, mert legalább ez stabil a fejed felett, s nem másnak fizetsz. Ma már egy biztos lakás, hidd el mindennel felér.
14/14 anonim válasza:
Amikor a többi ember fizeti a gigarezsi csekkeket, akkor tuti mosolyognék, hogy nekem csak ilyen keveset kell.
Amúgy meg elrendezés kérdése. Van kisebb is, ami mindent tud és jóval nagyobb is, ami mégsem praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!